Swissquote Bank Bitcoin

Swiss Online Bank, Bitcoin Ürününü Başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yolda bir finansal devrim var. Mali endüstride daha fazla hesap verebilirlik ve şeffaflık ihtiyacı doğan bir devrim bu. Bankacılık hizmetlerinin aracısız ve merkeziyetçiliği üzerine bina edilen ve Bitcoin adlı teknolojik altyapıya dayanan bir devrim. Swissquote Bank Bitcoin ile büyük planlar yapıyor.

Bitcoin, kendini kanıtlama konsepti ile 300 milyar dolarlık bir pazarın kurulmasına kadar geçen yıllar boyunca sıçrayış ve sınırlamalar içinde büyümüştür. Para birimi hem finansal kuruluşlar hem de hükümetler tarafından yaygın bir şekilde kabul gördü. Analistler paranın getirilerini olan paraları faturalandırarak Bitcoin daha üst sıralara hazırlandı. Bununla birlikte, yüksek işlem hacmine ve pazardaki rekoru kıran büyük sermaye kullanımına rağmen, Bitcoin son derece değişken bir para birimi olarak kalmaya devam ediyor. Bu, pek çok yatırımcının Bitcoin piyasayasına girmesini ve para birimini portföylerine eklemelerini engelledi.

Swissquote Bank Bitcoin ‘e Güven Kazandırıyor

Yatırımcılar, risklere maruz kalmalarını en aza indirebilecek, teknik ve piyasa düzenlerine dayalı yatırımlarının oynaklığını azaltmalarına yardımcı olabilecek bir araç istiyor. Böyle bir aracı, İsviçre bankası olan Online İsviçre Bankası (Swissquote Bank)  geliştirdi.

Swissquot bank Bitcoin

Aktif Bitcoin Sertifikası, yatırımcıların Bitcoin ve ABD doları arasındaki tutumlarını tescilli bir “makine öğrenme algoritması” yoluyla hareket ettirmelerini sağlıyor. Bu sayede pazarın spekülatif etkilerine maruz kalmayı azaltıyor. Bu niceliksel algoritma, belirsizlik ve düşüş dönemlerinde tutulan fiyat miktarının (USD cinsinden) artmasıyla oynaklığı azaltmak için teknik kalıpları, gerçekleşen oynaklık önlemlerini, alım satım baskısı ve sosyal medya duygularını analiz ediyor.

Bu göstergelerden toplanan verileri kullanan algoritma, yatırımcıların mevcut piyasa trendinde korunmak veya nakit yaratmak için gelecekteki getirilerinin kısa vadeli yönünü öngörmeyi hedefliyor. Swissquote, tahmini piyasa güveninin seviyesine ve öngörülen gelecekteki yönüne dayanarak portföyün% 60 ila % 100’ünü Bitcoin’e tahsis eder. Kalan portföy bakiyesi ABD Doları’na yatırılır. Bu düşük oynaklık stratejisi, yatırımcıların Bitcoin yatırımlarındaki oynaklığın doğasında olan riskini dengelemesine, oynaklığın azalmasına ve yatırımlarda daha tutarlı bir potansiyel getiri elde etmesine yardımcı olacaktır.

Öz sermaye aracı olarak, Swissquote’un Active Bitcoin Sertifikası, herhangi bir hisse senedi alım satım hesabına kesintisiz olarak uymakta ve altı İsviçre borsasında kolayca izlenebilmekte ve ticaret yapılabilmektedir. Sertifika ayrıca, platform üzerinde biriktirilen tüm fonların uçtan-uca güvenliğini idare eden birinci sınıf siber güvenlik birimi vasıtasıyla, değişim platformunun çoğuyla ilişkili güvenlik endişelerini de ele almaktadır. Ekip aynı zamanda kullanıcıların gizli anahtarları, depoları ve cüzdanları da güven altına alıyor. Böylece üçüncü parti saldırılarını ortadan kaldırıyor.

İsviçre bankasının güvenliği ile bu yatırıma girmek ister misiniz?

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin