Svandis
Svandis

Kripto paraları anlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı: Svandis ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sektörde yer almak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz? Ya da aktif olarak yer aldığınız kripto para dünyasını daha iyi mi anlamak istiyorsunuz? O halde Svandis ile tanışmanızın tam zamanı!

Kripto para sektörü gelişimini hızla sürdürüyor. 2018 yılının Ocak ayında, dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance, 5 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduklarını açıkladı. 15 Mart’ta yayımlanan aylık raporlarına göre, en büyük kripto para borsasının yaklaşık sekiz milyon kullanıcısı var. Ayrıca kripto para piyasasının dinamik büyümesi, Ocak 2018’de zirveye oturdu.

Kripto pazarına katılan her bir tüccar, mevcut bilgi kaynaklarının alaka ve güvenilirliğiyle ilgili sorunlarla karşı karşı karşıya geliyor.

Sektörle ilgili doğru bilgi edinmek sanılandan çok daha zor

Günümüzde sektör ile ilgili güvenilir bir kaynaktan doğrulanmış haberlerin alınması son derece zorlu bir süreç. Tüccarların sürekli olarak birden fazla haber kaynağını izlemeleri gerekiyor. Bu da 24 saat ve 365 günlük bir pazarda istenmeyen yavaş reaksiyonlara yol açıyor. Bir projenin temelleri, teknolojisi, ekibi, simge satış detayları, haberler ve sosyal medya etkisi hakkında bilgi edinme görevi, çeşitli web sitelerini, whitepaperları, Twitter, Slack, Reddit, Telegram, Medium, YouTube gibi çeşitli kaynakları içeriyor.

Bu girdilerden el ile eleme süreci hayati önem taşıyan kararlar vermeyi zorlaştırıyor ve potansiyel olarak kaçırılmış fırsatlara ve kayıplara yol açıyor. Düzenleyici duyurular, yeni listeler, güvenlik sorunları veya genel gelişim ve proje güncellemeleri olsun, kripto para piyasasında değişkenlik gösteren faktörler ve ekosistemin gerçek zamanlı olarak doğrulanabilir haberlere ihtiyacı var.

Yanlış haber ve bilgiler tarih oluyor: Svandis tüm sorunları çözüyor

Svandis, kripto piyasasında aktif olarak yer alan herkes için finansal araştırma, analitik ve görselleştirme sunan bir platform geliştiriyor. Kısa ve uzun vadeli yatırımcılar, analistler, hedge fonları, kurumsal yatırımcılar, tescilli ticaret firmaları, risk sermayesi fonları, token satış katkıları ve borsalar, platformun nimetlerinden faydalanabilecek.

Svandis tarafından sunulan hizmetler
Svandis tarafından sunulan hizmetler

Svandis ekosistemi, gerçek zamanlı, eyleme geçirilebilir veriler ve analizlere ihtiyaç duyan profesyonel yatırımcılar için güçlü araçlar, analizler ve göstergeler sunan bir topluluk. Yeni başlayanlar için kolaylık sağlayacak ve profesyonel tüccarlar için kapsamlı bir kaynak yaratacak.

Ham veriden güvenilir bilgiye

Platformun ekosistemi, çok çeşitli kaynaklardan elde edilen verileri tek bir yerde topluyor, ham verileri güvenilir ve değerli bilgilere dönüştürüyor ve profesyonel kripto piyasası katılımcılarını Svandis araştırma topluluğu ve analistleri tarafından en son haberler ve güncellemelerle güncelliyor.

Yol haritası
Yol haritası

Svandis, kullanıcılara piyasa koşullarını ve trendleri daha iyi anlamalarını sağlarken, kripto para girişimlerinin arkasındaki temel ilkelerin değerlendirilmesi için kapsamlı bir platform, ICO’lar ve token satışları sunuyor; ayrıca çeşitli kaynaklardan gelen verileri topluyor. Profesyonel tüccarlar için verileri güvenilir ve eyleme dönüştürülebilir bilgilere dönüştürüyor.

Satış detayları

2018’in üçüncü çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanan ICO sürecinden önce platform özel satış sürecinde. Siz de beyaz liste için başvurabilir, bu muazzam platformun ön sıralarında yerinizi ayırtabilirsiniz.

Token dağıtımı
Token dağıtımı

12 milyon dolar olarak belirlenen hard cap’in yanı sıra toplam 400 milyon token sağlanacağını belirtelim. Ayrıca token fiyatı 0,05 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Svandis

Web SitesiBeyaz ListeWhitepaperLightpaper

Telegram GrubuTelegram KanalıTwitterMediumReddit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________</p

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin