Sui token nedir? Sui nasıl alınır, sui satın al, sui düşüş

SUI Token Binance’da piyasaya sürüldü: 24 saatte 1 milyar dolarlık işlem hacmi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sui, ana ağını dün başlatarak, katman bir blok zinciri olarak Binance’da token’ının 24 saatlik işlem hacminin 1 milyar doları aşmasını sağladı.

Yazım sırasında, tokenin fiyatı 1.33 dolar seviyelerinde işlem görüyordu ve proof-of-stake token, katılımcı borsaların kullanıcılarına açık satışın bir parçası olarak başlangıçta 0.10 dolardan sunuldu.

Bu, piyasaya sürülmesinden bu yana etkili bir şekilde %1,000’in üzerinde arttığı anlamına geliyor, ancak coin dün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.16 dolara ulaştıktan sonra %38 oranında düştü.

Diem/Libra projesinde çalışmış eski Meta çalışanları tarafından başlatılan blok zinciri ile token, uzun vadeli bir başarı şansına sahiptir.

Sui coin, sui nedir, sui binance, sui token, sui alınır mı, sui neden düşüyor? - Kripto Para Haber

SUI Blockchain Fiyat Tahmini

Tokenin grafiği, coin’in dün rekor seviyelerden düşmesinin ardından bir dip yaklaştığını gösteriyor.

sui grafiği, sui fiyat

Tokenin göreceli güç endeksi (mor) 30’un altına düşerek, artık aşırı satılmış olduğunu gösteriyor.

Benzer şekilde, kısa vadeli hareketli ortalama (sarı), uzun vadeli ortalama (mavi) substantially altına düşmüştür, bu da tekrar, coin’in fazla satıldığını ve yukarı doğru düzeltme yapması gerektiğini göstermektedir.

Tabii ki, bu token tamamen yeni olduğundan, özellikle fiyatı başlangıç satış fiyatı olan 0.10 dolardan çok daha yüksek olduğu sürece, kolayca daha da düşebilir.

https://twitter.com/SuiNetwork/status/1653731940107956225?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1653731940107956225%7Ctwgr%5E2d8de29fffc2c476301a6ab18dea856c8cc4e546%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fsui-blockchain-price-prediction-as-sui-token-launches-binance-exchange-sees-1-billion-trading-volume-24-hours.htm

Temel açıdan, SUI’nin blockchain’i, birkaç eski Meta üst düzey yöneticisi ve geliştiricisi tarafından yönetilen Mysten Labs tarafından geliştirilmiş ve başlatılmıştır. Bu nedenle, arkasında iyi bir geçmişi vardır. Ayrıca Aptos (aynı zamanda Diem’in bir yan ürünü) gibi Move programlama dilini kullanması, geliştiricilerin akıllı sözleşme tabanlı uygulamaları oluşturmasını daha da kolaylaştıracağına dair bir söz vermektedir.

Tokenin blok zinciri, paralel işlemeye izin verir, bu da benzer ağlardan daha ölçeklenebilir ve daha hızlı olmasını sağlar. Bu nedenle, temel açıdan, tokenin geleceği parlak olabilir.

Tabii ki, yeni bir platform olması nedeniyle, henüz önemli bir kullanım veya benimseme çekmemiş olduğundan, Ethereum ve diğer mevcut katman-1 platformlarının piyasa payına ne kadar ilerleyebileceği henüz görülmüyor.

Ancak, Andreessen Horowitz’den 2021 yılında 36 milyon dolar ve Eylül 2022’de 300 milyon dolar toplaması, büyük risk sermayesi şirketlerinin başarısına bahis yaptığını gösteriyor.

Bu nedenle, kısa vadeli bir düzeltmeden sonra, tokenin fiyatının önemli ölçüde büyüyeceği, mevcut 2,16 dolarlık ATH seviyesine geri döneceği ve önümüzdeki aylarda daha da yükselebileceği söylemek inandırıcı olabilir.

cryptonews.com

CORRECTING and REPLACING BitGo Becomes First Custodian to Support Sui  Ecosystem | Business Wire

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin