Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?
Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?

Stellar Lumens (XLM) ve Aave fiyat analizi: Beklenen yön, sıradaki duraklar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, piyasadaki boğaların fiyatı bir kez daha 0,4 doların üzerine çıkmasıyla 0,382 dolarlık desteği savundu. Aave, bir üçgen desen oluşturdu ve birkaç gün içinde güçlü bir hareket görebilir, ancak yönü henüz teyit edilmedi.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Aroon göstergesi, XLM’nin son birkaç gün içinde kesin bir trendden yoksun olduğunu gösterdi. XLM, arz bölgesinde 0.422- 0.435 dolar seviyesinde dirençle karşılaştı ve geçen hafta 0.411 dolar seviyesini geçemedi.

Supertrend göstergesi bir satış sinyalinin altını çizdi, ancak yazım sırasında giriş yetersiz görünüyor. 0.43 dolardan alınacak bir ret veya 0.382 dolarlık desteğin yeniden test edilmesi, önümüzdeki birkaç gün içinde muhtemelen daha iyi ödül-risk sunan işlem fırsatları sunacaktır.

Aave (AAVE) fiyat analizi

AAVE, son birkaç gündür düşen ticaret hacmiyle desteklenen bir alçalan üçgen modeli oluşturarak güçlü bir hareketin yakın olduğunun sinyalini verdi. Güçlü hacimde formasyona yakın veya altında bir işlem seansı, doğrulama olarak kullanılabilir.

OBV son birkaç gündür düşüyor ve azalan trend çizgisini (beyaz) geçen bir kırılma da yukarı doğru bir hareketi onaylayacak. Bu hareketten kâr elde etmek 420 ve 440 dolar olarak belirlenebilir.

MACD sıfır çizgisinin altında hareket ediyor, ancak yükseliş eğilimi oluşturdu. 360 doların altına kapanması, AAVE’nin 310 dolara gerilediğini görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin