Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar Lumens ve Decred fiyat analizi: XLM ve DCR için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin önceki ATH’sinin üzerine çıktıktan ve 60.000 dolar seviyesini geçtikten sonra altcoin piyasası da yörüngesini yeşile çevirdi. Halihazırda zirve seviyelerine yakın olan DCR, yukarı doğru hareketlerinde bir miktar ekstra güç sağladı. XLM de yükseliş duygusu sayesinde mevcut kanalından bir kopma görebilir.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Piyasa lideri Bitcoin’in güçlü ipuçları sayesinde Stellar Lumens pazarında boğa duyarlılığı arttı. Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada yeşile dönerken, işlem hacimleri 1 milyar doları geçti.

Pozitif göstergeler XLM’nin şu anki tavanının 0,46 dolara çıkmasına neden oldu. MACD yükseliş eğrisine yakın, RSI 50 işaretinden yukarı işaret etti. Mevcut kanalın üzerinde bir artış, bir sonraki mücadeleyi 0,52 dolarlık dirençle sunacak ve XLM’nin iki haftadan uzun süredir işlem yaptığı bir kanaldan uzaklaşmanın sinyalini verecektir.

Decred (DCR) fiyat analizi

Kral kripto parayı rahatsız eden ölçeklenebilirlik sorunlarıyla mücadele etmek için modellenen kripto para birimi Decred, 177 doların üzerinde rekor bir seviyede işlem görüyor. DCR’nin Bitcoin ile güçlü korelasyonu, yeni yılın başından bu yana %360’ın üzerinde kazanç sağlayan mevcut 2021 boğa koşusu için ek bir avantaj.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretçileri, bir yükseliş trendinin devam ettiğinin sinyalini verirken mum çubuklarının altına hareket etti. Stokastik RSI tarafsız bölgeden yukarıyı işaret etti. Piyasada gerile görülmezken 180 dolar seviyesinin üzerinde bir artış güçlü bir olasılık.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin