Stellar Lumens neden bir kaplumbağa olmaya devam ediyor?
Stellar Lumens neden bir kaplumbağa olmaya devam ediyor?

Stellar Lumens neden sıradaki bir sonraki boğa?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), Nisan ayının başından bu yana %22 oranında yükseliş trendini seyrediyor ve fiyatların konsolidasyonunu gerçekleştiriyor. Yazı tarihi itibariyle Stellar Lumens, RSI göstergesinde görüldüğü gibi ortalama 20 ila 80 aralığındaki alım satım işlemlerinde hala hareketli görünmekte. Peki Stellar Lumens neden sıradaki bir sonraki boğa?

Stellar Lumens fiyatındaki kaldırma faktörü inanılmaz!

Stellar Lumens, yaklaşık 8 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ve büyüyor. Yazım sırasında, Stellar Lumens için işlem fiyatı 49 milyon dolarlık bir dolaşım tedarik hacmiyle 0,42 dolardır. Son bir haftalık dönemde fiyatlar yaklaşık %2 oranında arttı. 24 saatlik grafikte fiyatlar %0,32 oranında artmış görünüyor.

Stellar Lumens neden sıradaki bir sonraki boğa?
Stellar Lumens neden sıradaki bir sonraki boğa?

Kripto para piyasası bir hafta boyunca yükseliş eğilimi gösteriyor ancak Stellar Lumens sadece sayıları ortalama işaretin biraz üzerinde tutmayı başardı. Stellar Lumens fiyatındaki kaldırma faktörü, rakamları pozitif olarak tutmayı başardığı için inanılmaz.

Stellar Lumens neden bir kaplumbağa olmaya devam ediyor?

Hank isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Stellar Lumens eski bir kripto para birimi. Tokenin fiyatlarının bu kadar uzun bir süre içinde neredeyse aynı kaldığını görebiliyorum. Tüm kripto para piyasası bir boğa koşusunda ve fiyatlar arttığında, Stellar Lumens bir kaplumbağa olmaya devam ediyor. Yani, pazarın geri kalanı uykudayken, pozitif anlamda demek istiyorum.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin