Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

Stellar Lumens fiyat analizi: XLM yükselecek mi? İşte izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayında 0,1 doların üzerine çıkan ve 0,56 dolarda yerel bir zirve yapan Stellar Lumens piyasalarda çok iyi bir performans gösterdi. Ancak o zamandan beri istikrarlı bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı ve son birkaç gün fiyatın tekrar tekrar 0.43 dolarlık bir arz alanını test ettiğini gördü. Ancak bu direnci kıramadı. Peki XLM yükselecek mi?

1 saatlik Stellar Lumens (XLM) fiyat grafiği

XLM için kısa vadeli görünüm aşağı yönlü. Geçtiğimiz iki gün, XLM’nin 0,41 doları geçmeye çalıştığını gördük, ancak boğalar yeterli kuvveti yaratamadı. 0.43 dolar civarında vurgulanan bölge XLM’nin son üç hafta içinde defalarca reddedildiği bir alan.

Bu alan, Şubat ayına kadar yaklaşık on gün içinde arzdan talebe çevrildi, ancak XLM, Bitcoin’in 58.000 dolardan 45.000 dolara  düşmesinin ardından bu alanın altına geri döndü.

0.4 doların altında bir işlem seansını kapatmak, XLM’nin önümüzdeki saatlerde 0.382 dolara, hatta birkaç gün içinde 0.363 dolara kadar düştüğünün bir göstergesi olabilir.

Saatlik grafikte RSI nötr 50’nin altına düştü ve fiyat önceki destek seviyesinin altına düşse bile direnç olarak yeniden test etti. Bu, kısa vadede yükselen düşüş ivmesine işaret etti. Daha uzun zaman dilimleri de benzer bir momentum değişimi gösterdi.

OBV istikrarlı bir düşüş trendinde. 0,37 dolardan sıçrama, dikkate değer bir satın alma hacmi gördü. Sıçrama, fiyatı 0,4 doların üstüne taşıdı ancak boğalar burada tutunamadı.

XLM yükselecek mi?

0.35-0.363 dolar alanı, düşüş baskısı nedeniyle önümüzdeki günlerde XLM’in işlem göreceği bir bölge olabilir. Boğalar birden fazla testte burayı savunmayı başarırsa, bu potansiyel satın alma fırsatlarını aramak için bir alan olacaktır.

Bu alanı kaybetmek ise XLM’nin 0,284 dolara düşmesiyle sonuçlanabilir, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde 0,383 dolar ve 0,363 dolar izlenmesi gereken destek seviyeleri.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin