Square kripto ödeme ağı ile gecikmeleri ortadan kaldıracak
Square kripto ödeme ağı ile gecikmeleri ortadan kaldıracak

Square kripto ödeme ağı için patent aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir finansal hizmetler toplayıcısı ve mobil ödeme şirketi olan Square, kripto ödeme ağı için patent aldığını açıkladı. ABD Patent ve Marka Ofisi (USPTO) tarafından yayınlanan kamu belgeleri, Eylül 2017’deki Square patentinin kabul edildiğini gösteriyor.

Square kripto ödeme ağı ile gecikmeleri ortadan kaldıracak

Uygulamada Square, yeni ödeme sisteminin arkasındaki teknolojinin müşterinin herhangi bir para biriminde ve başka bir ödeme aracında yatırım yapmasına izin vereceğini belirtti. Circle, böyle bir sistemin sadece ödeme yöntemine çok yönlülük katmakla kalmayıp, aynı zamanda işlenme de gecikmeler gibi dezavantajları ortadan kaldıracağını iddia ediyor.

Square’ye göre, Bitcoin ve diğer kripto paralar herhangi bir devlete bağlı değiller, merkezsizler ve doğrudan işlemlere izin verir. Aynı zamanda fiat paraların güvenini ve istikrarının korunmasına da yardımcı olur. Kripto paralara övgüleri devam eden Square, Bitcoin’in özellikle, gelecek bir kaderden daha fazlasını ortaya çıkardığını ve önemli bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu belirterek olağanüstü olduğunu öne sürüyor.

Square Bitcoin ağının sorunlarını çözebilir

Square’ye göre, kripto para birimi için sorun, işleme kabul ve gecikme eksikliği oluyor. Ancak, Square, bu sorunları kripto ödeme ağı üzerinden çözmeyi planlıyor. Ağ, Square’in milyonlarca yatırımcı müşterisinden kripto para kabul etmesine olanak verecek. Square ayrıca Bitcoin’in gecikme problemine (Square müşterileri ve satıcıları için) bir çözüm bulacak.

Circle müşterileri ve satıcılar arasında kripto para birimi üzerinden işlem yapılmasına izin vermek için ilk ödeme hizmetini geliştirmese de, Square’nin kripto para birimi uygulamalarına yönelik adımları, zaten geniş kapsamlı erişiminden dolayı önemli. 2 milyon satıcının 7 milyon Square Cash App kullanıcısı ile birlikte Square’yi kullandığı bildirildi. Şimdiye kadar, Square’nin hizmeti yalnızca 5 ülkede (İngiltere, Avustralya, Kanada, Japonya ve ABD) kullanılabilir, ancak Square yakında genişleyeceğini duyurdu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin