square bitcoin geliri
Square 3. çeyrekte Bitcoin'den elde ettiği geliri açıkladı

Square 3. çeyrekte Bitcoin’den elde ettiği geliri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD finans hizmetler şirketi Square, en son yayınladığı mali verilerde 2018 yılının 3. çeyreğinde, Bitcoin (BTC) kalemindeki gelir artışının 43 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Toplam kazanç ve finansal faaliyetlerin bir özetini sunan Square, bu yılın başlarında Square ödeme uygulamasına eklenen Bitcoin desteği ile kripto para gelirinin 2. çeyreğe kıyasla toplamda 6 milyon dolar arttığını duyurdu:

Toplam net gelir 2018’in üçüncü çeyreğinde yıllık yüzde 51 oranında artışla 882 milyon dolar oldu. Bu gelirin 43 milyon dolarlık kısmı Bitcoin gelirlerinden oluşuyor. Bitcoin geliri hariç tutulduğunda, toplam net gelir yıllık yüzde 43 artışla 839 milyon dolar oldu.

Square’in piyasa değeri Twitter’i geçti

İstatistikler, Square’nin bu hafta piyasa sermayesi CEO’su Jack Dorsey tarafından paylaşılan sosyal medya platformu Twitter’ı geçtiğini gördü.

Bunun yanında Bitcoin, şirket için belirli bir ürün ve hizmete yönelik pazar kitlesi olmaya devam ediyor. Öyle ki Gelirler, Bitcoin satın alma maliyetlerini hesaba kattıktan sonra sadece 500.000 dolarlık düşük bir kâr elde edildiği ortaya koyuyor.

Düşük kâr rakamına rağmen Square kripto para etkileşimini artırıyor

Square’nin Ekim ayında soğuk depolama kurulumunu etkin hale getirmesi ve yeni pazarlara açılma girişimleri kripto para ile olan etkileşiminin genişleyerek devam ettiğini gösteriyor.

Ayrıca işletmelerin kredi ve banka kartı ödemelerini almasına olanak tanıyan ve yeni piyasaya sürülen Square Terminal, aynı zamanda şirketten henüz resmi bir açıklama gelmemesine rağmen Bitcoin’in olası bir tüccar entegrasyonu hakkında söylentilerin ortaya çıkmasına neden oldu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin