sonicx
SonicX: Libra Coinin Yeni Rakibi

SonicX: Libra Coinin Yeni Rakibi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güven, verimlilik ve güvenlik üzerine kurulu bir blockchain platformunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu hizmet size perakende ve ödeme sistemlerinde endüstri tecrübesi olan uzmanlar tarafından sağlanmaktadır. SonicX ile hedefimiz oyun ve ödemeler için daha hızlı, daha verimli ve güvenli bir ekosistem sunmaktır. Merkezi olmayan SonicX platformu, Tron blockchainin bir çatalıdır. Dijital yönetişime sahip bir temsilci-onaylanmış fikir birliği (Proof-of-Stake) konsensus mekanizmasından yararlanır. Ayrıca, geliştiricilere, kullanıcılara dağıtık uygulamalar (DApps) sağlayan topluluk odaklı platformuz. Ekosistemimiz kullanıcı dostudur ve herkese açıktır.

Platform, havale hizmetleri, kripto para birimi değişimi, dijital varlıkların ödünç verilmesi, doğrudan P2P (Eşler Arası) ödemeleri, içerik depolama ve e-oyun için bir blok zinciri için bir ödeme ağ geçidi sunar. Bütün bunlar SOX token ile çalışan merkezi olmayan bir ağ kullanılarak sağlanır. Felsefemiz, halka açık bir dijital defterde şeffaf olan doğrudan P2P işlemlerine dayanmaktadır. Bu iddiaları doğrulamak için hesap verebilirliği sağlar. Blok zinciri üzerine sabitlendiğinde, kurcalama ve sansürden etkilenmez. SOX aynı zamanda e-oyun için düzenlenmiştir ve platformla entegre bir dijital alışverişi kullanarak oyun oynamayı ve kazanç elde etmenin daha hızlı ve kolay bir yolunu sağlar. SOX ayrıca, doğrudan ve düşük maliyetlerle havale ödemeleri için değer aktarımı için kullanılabilir.

SonicX daha ölçeklenebilir bir ağa olan ihtiyacı gidermek için TRON protokollerinin bir çatalı olacak. TRON mimarisi, aynı zamanda merkeziyetsiz ve gerçek dünyadaki işlemlerin üstesinden gelmenin bir yolunu sunar, böylece herhangi bir merkezi otoritenin ağı kontrol etmesini önler. SonicX bunu, SonicX Konsensus Mekanizması veya SXCM adı verilen dPos’a dayanan dijital bir yönetim sistemi ile geliştirir. Mevcut bloklardaki sorun, büyük miktarda işlem söz konusu olduğunda işlem hızıdır. Mesele şu ki, bloklar, ağdaki düğümlerin çoğunluğu arasında doğrulama gerektirir. Ölçeklenebilirlik bakış açısından, sorun, her düğümde kod çalışır ve ağı yavaşlatır. Blokları onaylamak için ne kadar çok düğüm eklerseniz, ağınız o kadar yavaş olur. SonicX’in yaptığı şey, diğer düğümler ağdaki işlemleri doğrularken etkin olarak bloklar üretmek için topluluk tarafından seçilen Supernode’ları temsil eder.

TRON ve SonicX arasındaki ana fark, işlem hızıdır. TRON SonicX, SVM (SonicX Sanal Makine) için optimize edilmiş mimarisi sayesinde daha yüksek sayıda işlem gerçekleştirir. SVM titiz bir tasarım paradigması ve nakış gibi işlenmiş kodlar üzerine inşa edilmiştir. İş açısından bakıldığında, işlemlerin SonicX metodolojisi gerçek dünyada kullanım için modellenmiştir. SonicX daha sonra masternode yardımı ile daha hızlı işlem oranlarına ulaşır. Bu, SonicX’in 5.000 TPS (Saniyedeki İşlem Sayısı)’ye kadar işlem yapmasına izin verecektir.

Facebook öncülüğünde Master Card, Visa ve Uber gibi uluslararası birçok kurumunun ortaklığı ile oluşturulan Libra’nın teknik özelliklerine baktığımızda saniyedeki işlem yapma hızının 1000 TPS olduğunu görüyoruz. Aynı şartlar altında SonicX’in Libra’dan 5 kat daha hızlı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Masternode üzerinden kullanıcılarına ekstra kazanç olanakları sunması, airdrop kampanyaları ve belirli periyotlar da koin yakma (coin burn) gerçekleştirilmesi SonicX’in Libra’ya göre ciddi avantajları arasındadır.

Güvenlik açısından, ekibimiz Gelişmiş Dijital İmzaların gereklilikleri konusunda hassastır. SonicX, mevcut ECDSA’dan daha güvenli bir dijital imza algoritması uygulamaya müsaittir. Bunun anlamı ağı, gelecekteki kuantum bilgisayarların olası saldırılarına veya girişimlerine karşı koruyacaktır. Zamanı geldiğinde, güvenlik sorunları nedeniyle ağın tehlikeye atılmayacağından emin olmak için geleceğe bakıyoruz.

Bir sonraki adımımız, SOX’u halka dağıtmaktır. Süreç 1 Haziran 2019’da ilk airdrop kampanyası ile başladı. (Toplam 5 adet airdrop kampanyası düzenleyeceğiz). Tek ihtiyacınız olan TRX token. Bu, TRX token sahiplerinin 100 TRX token başına 1 SOX değerinde eşdeğer miktarda SOX token alacağı anlamına gelir (cüzdan başına maksimum 20.000 SOX).

Sadece Tron sahibi olanlar özel airdrop kampanyalarımıza katılabilir. Proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edin: www.sonicx.org

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin