Son günlerin sükse yapan Altcoin’inde yükseliş devam edecek mi?
Son günlerin sükse yapan Altcoin’inde yükseliş devam edecek mi?

Son günlerin sükse yapan Altcoin’inde yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital çağda, veri gizliliği, hem bireyler hem de işletmeler tarafından aranan temel faktörlerden biridir.

Bu cephede, Horizen (ZEN), GDPR uyum tarafını korurken günlük ağ işlemlerine bir güvenlik katmanı eklemek üzere LTO ağları için Zendoo platformunda özel bir yan zincir oluşturacağını duyurdu.

Horizen, kullanıcılarının hassas bilgilerini gizlemek ve yalnızca gerekli verileri paylaşmak için Dragonchain ile de ortaklık kurdu.

Yarılanma sonrası yükseliş

Bitcoin’in halving’lerinin fiyatı için yükseliş gösterdiği kanıtlandı ve Horizen, 1 Aralık’ta gerçekleşen ilk yarılanmanın ardından benzer bir eğilim gösteriyor gibi görünüyor. ZEN token ayrıca Binance ABD, Binance vadeli işlem sözleşmeleri ve Binance’in kredi platformunda da son zamanlarda listelendi.

Projenin Messari’ye katılma kararı, topluluk ve yatırımcılar arasında güveni artırabilir.

Teknik analiz

ZEN, 8 Ocak’ta gün içi en düşük seviyesi olan 13.20 $’dan bugün 31 $’a yükseldi ve beş gün içinde %134’lük bir ralli yaşadı. Altcoin, 10 Ocak’ta 19.70 $ genel direncinin üzerine çıktı ve bu durum yeni bir yükseliş trendinin olası başlangıcını gösteriyor.

Ayılar, fiyatı 11 Ocak’ta 17.211 $ ‘a çekmesine rağmen, daha düşük seviyelerden agresif alımlar yükseliş trendini sağlam tuttu.

Bugün, boğalar dünkü toparlanmanın üzerine inşa etmeye çalışıyor ancak şamdan üzerindeki uzun fitil, 31 $ seviyesinden kar alımını gösteriyor.

Bununla birlikte, boğalar fiyatın 22.32 $’da %38.2 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altına düşmesine izin vermezse, yükseliş bir sonraki hedefle 37.308 $ ve ardından 46.271 $’a doğru devam edebilir.

ZEN / USD paritesi mevcut seviyelerden düşerse ve 19.70 $’ın altına inerse, bu yükseliş görünümü geçersiz hale gelecektir. Böyle bir hareket, daha yüksek seviyelerde reddedilmeyi önerecektir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin