2017 yılında yaşanan senaryo 2021 yılı Bitcoin için geçerli olacak mı?
2017 yılında yaşanan senaryo 2021 yılı Bitcoin için geçerli olacak mı?

Son günlerin en çok kazandıran altcoini yeniden sıçramaya hazırlanıyor olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland’ın MANA tokeni konsolidasyon aşamasına girdi. Kripto paranın bir sonraki yükselişten önce ivme kazanmaya hazırlanıyor olabileceği düşünülüyor.

MANA tokeni fiyat keşif modunda ve daha fazla kazanç için hazırlanıyor gibi görünüyor.

Facebook’un “Meta” hamlesi işleri değiştirdi

Facebook’un sürpriz yeniden markalaşma duyurusunu takiben, Metaverse ile ilgili birkaç kripto projesi, son birkaç gün içinde yükseliş yaşadı. Geçen Perşembe teknoloji devi, odağını sanal gerçeklik dünyalarına çevirerek adını “Meta” olarak değiştireceğini açıkladı.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, bir sunum videosunda şunları söyledi:

“Hâlâ insanlar etrafında teknoloji tasarlayan bir şirketiz. Ama şimdi yeni bir Kuzey Yıldızımız var: Metaevreni hayata geçirmeye yardımcı olmak.”

Zuckerberg, Facebook’un gelecekte NFT’leri desteklemeye başlayacağını da doğruladı.

SAND ve AXS gibi pek çok benzer token haber üzerine ralli yapmış olsa da, Decentraland’ın MANA tokeni %640’tan fazla artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,70 dolara ulaşarak en büyük sıçramayı yaptı. Şimdi, varlık bir kez daha ayağa kalkmadan önce kısa bir konsolidasyon dönemine girmiş görünüyor.

MANA hangi hedefi belirledi?

MANA’nın dört saatlik grafiği, tokenin bir boğa bayrağı oluşturabileceğini gösteriyor. 30 Ekim ile 31 Ekim arasında kaydedilen %200 ralli modelin bayrak direğini oluşturdu.

MANA’nın bayrağın üst trend çizgisini 3,30 dolardan kesmesine izin veren satın alma baskısındaki artış, potansiyel bir kırılma sinyali verebilir. Bu durumda, Decentraland’ın piyasa değeri yaklaşık %67 artarak 5,56 dolara yükselebilir.

Fiyat hedefi, bayrak direğinin yüksekliği ölçülerek ve bu mesafenin kırılma noktasına eklenmesiyle belirlenmiş durumda.

MANA’nın yükseliş görünümünü doğrulamak için 2,60 doların üzerinde işlem görmeye devam etmesi gerektiğini belirtmekte fayda var. Ancak tutunamazsa, satış baskısındaki artış, 1,55 dolara doğru dik bir düzeltmeye yol açabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin