Son dakika: Twitter, logosuna DOGE logosu ile değiştirdi!
Son dakika: Twitter, logosuna DOGE logosu ile değiştirdi!

Son dakika: Twitter, logosunu DOGE logosu ile değiştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal medya devi Twitter’ın logosu Dogecoin’in simgesi ile değiştirildi. Logonun değişmesinin ardından köpek temalı meme coin’in fiyatı muhteşem bir büyüme kaydetti.

Elon Musk’ın bu hamlesi ise kripto piyasasında büyük etki yarattı. Elon Musk şirketinden gelen bu hamle, kripto pazarı için birçok olumlu sonuç anlamına gelebilir. Ayrıca bu, Musk’ın sadece DOGE ile değil, aynı zamanda kripto para birimi alanıyla olan ilişkisini de güçlendirecektir. Ancak bunun Twitter yönetiminin geçici bir hamlesi olup olmadığı henüz belli değil.

Haberin ardından varlığın değeri, %21’in üzerinde anlık bir fiyat artışına tanık oldu. Elon Musk’ın tweet’lerinde meme coin’den açıkça bahsettiği daha önceki örneklerde görüldüğü gibi, Dogecoin fiyatı bu hamle ile belki de uzun süreli bir ralliye tanık olacak. Ancak, Twitter logosu orijinal haline geri döndürülürse bu ralli kısa ömürlü olabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin