Son Dakika: Rusya, resmen Donbas’a girdi

Son Dakika: Rusya, resmen Donbas’a girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, askerlere operasyonla Ukrayna’ya resmen giriş yaptı. Ukrayna’nın doğusundaki kritik bölge Donbas, Rus askerleri tarafından işgale başlandı. Putin emri sabah saatlerinde verdi. Ukrayna genelinde ise insanlar tedirgin.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sabah saat 05.50’de giriş emri verdi. Askerler ilk olarak Donbas’a giriş yaptı. Ancak gelen haberlere göre Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de büyük patlama sesleri var. Rusya, Ukrayna’ya geniş kapsamlı askeri operasyonu başlatmış oldu. Operasyonlar sadece Donbas’a değil, Donets’k ve daha fazla şehre olacağı düşünülüyor.

Son günlerde Rusya-Ukrayna krizi fazlasıyla dünyanın gündemindeydi. Pek çok ülke uyarsa da Rusya uyarıları dikkate almadı. Kayıplarla ilgili henüz bir bilgi ise gelmedi. Sivil kaybı yaşanmaması şu an için iyi haber. Ancak saldırılar sonrasında siviller bulundukları bölgeleri terk etmek zorunda kalıyor.

Rusya, havaalanlarını, askeri karargahları ve askeri depoları başta olmak üzere saldırılarda askeri altyapıyı hedef alıyor gibi. Bu haberlerin sonrasında yatırımcılar ise gözlerini kripto varlıklara çevirdi. Dün daha iyi bir görünüm çizen kripto piyasası, savaşın gölgesinde düşüşe doğru yön aldı.

theguardian


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin