Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!
Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!

Son Dakika! Bitcoin Kulübüne 100 milyon dolarlık alımla bir dev daha katılıyor: MassMutual

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Massachusetts Mutual Life Insurance Co. (massmutual), yeni başlayan kripto para ana akım adaptasyonun son oyuncusu olarak genel yatırım hesabı için 100 milyon dolarlık Bitcoin satın aldı.

Yatırım, 30 Eylül itibarıyla genel yatırım hesabı yaklaşık 235 milyar dolar olan Springfield, Mass.-tabanlı sigorta şirketi için küçük bir yatırım. Ancak bu, sonbaharda yükselen Bitcoin için daha fazla ivme anlamına geliyor. Bitcoin fiyatı, bildiğiniz gibi Kasım ayı sonlarında 19.835 $ ile 2017’nin en yüksek seviyesini aşarak zirve yaptı. Şu anda ise yıllık % 150 artışla 18.300 $ civarında işlem görüyor.

MassMutual, Bitcoin‘i, yönetim altında yaklaşık 2,3 milyar dolarlık bitcoin ve diğer kripto para birimlerine sahip New York merkezli bir fon yönetimi şirketi NYDIG aracılığıyla satın aldı. MassMutual ayrıca daha önce New York Digital Investment Group olarak bilinen NYDIG’de 5 milyon dolarlık bir azınlık hisse alımı da yapmıştı.

1851’de kurulan sigorta şirketinden yapılan açıklamaya göre, bitcoin yatırımının çeşitlendirme olarak görürken yeni fırsatlardan yararlanmak için geniş bir stratejiye dayandığını ve “giderek artan dijital dünyamızın büyüyen ekonomik yönüne ölçülü ancak anlamlı bir şekilde maruz kalmamızı sağladığını” söyledi.

wsj


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin