Çarpıcı anket: Bitcoin'in geleceği Y kuşağının elinde
Çarpıcı anket: Bitcoin'in geleceği Y kuşağının elinde

Son Bitcoin yükselişinin arkasında kim var? Kurumsal mı? Milenyum mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin beş rakamı tekrar gördüğünde, çoğu kişi boğa piyasasının nihayet geri döndüğünü teyit etti. Ancak, en son rallinin tam olarak arkasında ne olduğu konusunda hala tartışmalar sürüyor. Fakat birçok gelişme olsa da nihayet pazara giren kurumsal yatırımcılar en muhtemel açıklama gözüküyor.

Bitcoin 100.000 dolar

Son zamanlarda Bitcoin fiyatının ayılar geri dönmeden önce 100.000 dolara kadar çıkabileceğini öngören Kripto analisti Peter Brandt, ‘milenyumların (genç yatırımcılar – Y kuşağı)’ en son artışı tetikleyebileceğini belirtti. Muhtemelen, bu demografinin şimdi tekrar kriptoya dönmeye başladığını öne sürmek için “Obnoxious Twitter Millennial Index (OTMI)” ini referans olarak gösterdi.

Bununla birlikte, gözlemciler bunun tüm hikaye (veya bunun bir parçası bile) olamayabileceğine dikkat çektiler. Son Google aramalarında ‘BTC satın al’ aramalarının analizi, ilginin yaklaşık bir yıl öncesindekiyle aynı olduğunu ve son aylarda fiyatların artması nedeniyle çarpıcı bir şekilde artmadığını ve dolayısıyla perakende yatırımın çok fazla değişmediğini gösteriyor.

Dahası, ‘milenyum’ demografik bilgi, BTC’yi yukarı doğru zorlamak için gereken finansal araçlara sahip değildir. Diğerler analistler gibi, popüler yatırımcı @MoonOverlord hacmindeki artışın kurumsal yatırımcılardan olduğunu düşünmenin çok daha makul bir açıklama olduğunu öne sürdü.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin