Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

Son Bitcoin fiyat düşüşü bir umut ışığı olarak değerlendiriliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatı, Trump’ın ılımlı konuşmasından sonra yüzde 5’e yakında bir düşüşe sahne oldu. Ancak bu en büyük kripto para için olumlu bir gelişme olabilir.

ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD ve İran arasındaki askeri çatışma hakkında çok beklenen görüşlerini ülkeye açıklamasının ardından Bitcoin (BTC) fiyatı yüzde beşten fazla düştü. Ancak, kripto para varlık yönetim firması Arca CIO’su Jeff Dorman’a göre, bu bir makro varlık haline gelen en büyük kripto para için olumlu bir işaret.

Bitcoin’in çok yönlü doğası

Dorman, tweetinde Bitcoin’in çok yönlü bir yatırım çözümü olduğunu söylüyor. Kısa vadede varlıklarla ilişkili olmasa da İran karışıklığı, BTC’nin jeopolitik huzursuzluk dönemlerinde gerçekten güvenli bir sığınak olarak hareket edebileceğini kanıtladı.

Ayrıca, kripto para biriminin durgunluk bekleyenler için bir kazan-kazan çözümü olabileceğini açıklıyor çünkü kıyamet yatırımcıları için cazibesinin üstünde teknoloji var. Altın alımı ve kısa vadeli hisse senedi alımı, son on yılın başlarında borsada başka bir gerileme beklediğinde işe yaramadı, ancak BTC bu kez mükemmel bir yatırım olabilir.

Bitcoin dijital altın mı?

Kripto para veri sağlayıcısı Messari, ABD-İran çatışmasının artması sırasında Bitcoin’in fiyat performansını derinlemesine inceledi ve BTC’nin gerçekten dijital altın gibi davranabileceğini öne sürdü.

Bitcoin Price

Ekonomist Alex Krüger gibi eleştirmenler herhangi bir güvenli liman anlatımını hızlı bir şekilde reddetmekle birlikte, iki ülke arasındaki çatışmaların bir diğerinin başlayabileceği korkusundan dolayı BTC’nin fiyatının yüzde 21,7 arttığı gerçeğini inkâr etmiyor.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin