Bu iki altcoin yola devam sinyali veriyor
Bu iki altcoin yola devam sinyali veriyor

Son 4 günde yıldızlaşan bu iki altcoin “yola devam” sinyali veriyor! Alınır mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğu kripto para 28 Kasım’da büyük bir satış sürecinden geçti ve birkaç haftanın en düşük seviyelerine ulaştı. Şu anda boğalar satış baskısını ortadan kaldırmaya çalışırken, Solana ve Chainlink son dört günde çift haneli kazançlar kaydederek dikkat çeken altcoinler arasında yer buldu.

Şimdi bu ikilinin performanslarına ve kısa vadeli geleceklerine göz atalım.

Solana (SOL) fiyat analizi

Solana, Ekim ortasından Kasım başına kadar yükselen bir yörünge göstermekteydi. 12 Ekim’den 6 Kasım’a kadar %85’in üzerinde ralli yaptı. Bu yükselişle birlikte altcoin, 6 Kasım’da ATH’sine ulaştı.

Ardından, boğalar satışa karşı koyamadığı için fiyat azalan bir kanalda istikrarlı bir şekilde düştü. SOL, 28 Kasım’da dip seviyesine ulaşana kadar değerinin dörtte birinden fazlasını kaybetti.

Ancak bu haber yazılırken SOL, son 4 günde %23,8’lik dikkat çeken bir ralli kaydettikten sonra 225.01 $’dan işlem görüyor. Bu yükseliş, boğaların 215 dolar seviyesini (ilk destek) aşması nedeniyle aşağı yönlü kanal kırılmasına yol açtı.

RSI, neredeyse bir ay sonra 62 seviyesine ilk yaklaştı ve şu an boğaları tercih ediyor. Ayrıca DMI bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Lakin MACD’de hafif güç kaybı var. O yüzden dikkatli olunmalı.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, 12 Ekim’den 10 Kasım’a kadar %62,08 yatırım getirisi kaydetti. Boğalar 10 Kasım’da son altı ayın en yüksek seviyesi olan 38,31 dolara ulaştı. O zamandan beri fiyat azalan kanal (sarı) içinde hareket etti ve ayılar düşüşü tetikledi.

Bu satış aşamasında LINK değerinin %40’ından fazlasını kaybetti. Sonuç olarak 28 Kasım’da son ekiz haftanın en düşük seviyesine ulaştı. Bundan sonra boğalar 28 Kasım’dan 1 Aralık’a kadar %18’lik bir ralli gerçekleştirdi. Ancak fiyat hareketi yükselen kanalın üst çizgisinden geri döndü.

Bu haberin yazıldığı sırada LINK son 24 saatte yaklaşık %6’lık bir kayıp kaydettikten sonra 24,72 dolardan işlem görüyor.

RSI, keskin bir düşüşle dikkat çekiyor. Ayrıca DMI üzerindeki aşağı yönlü veriler geri çekilmeyi teyit etti.

Sıkıştırma Momentum Göstergesi, düşük volatiliteye sahip bir sıkma aşamasına işaret ediyor. Boğaların yukarı kanal kırılmasını önlemek için alt kanalda destek sağlaması şart gibi duruyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin