BONK yükselecek mi? solana altcoini, solana köpek coin, solana coin, solana bonk

Solana (SOL) meme coini BONK, yüzde 24’lük bir toparlanma yaşadı, BONK yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana’nın köpek parası olan BONK, piyasada yenilenen iyimserlikle birlikte son 24 saat içinde %27’den fazla bir sıçrama yaşadı. ABD’de son zamanlarda yüksek profilli borsa işlem gören fon (ETF) başvurularının yapılmasıyla Bitcoin, bir yıllık en yüksek seviyesine ulaştı.

BlackRock, Inc.’in ABD’de spot Bitcoin ETF başvurusu yapmasıyla ilgili son haberler, kripto paralara olan ilgiyi yeniden canlandırdı. Solana köpek parası BONK da hareketin dışında kalmadı ve son 24 saat içinde olumlu bir ivme gösterdi. Bu yılın 5 Ocak’ında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000004922 dolara yaklaşan token, bir düşüş yaşadıktan sonra belirli bir aralığa yerleşti.

BONK yükselecek mi?

Token için aylarca süren ticaret, ara sıra fiyat artışlarıyla devam etti, ancak aralıktan çıkmanın bir yolu bulunmuyordu. Şubat ayında, altcoin günlük MA 50’nin altında işlem yapmaya başladı ve orada kaldı. 23 Haziran’da hızlı bir yükseliş yaşadı ve bugüne kadar devam etti, en yüksek seviyesi 0.000000486 dolara kadar çıktı.

Yazının kaleme alındığı an itibarıyla, token bir önceki güne göre %25 artarak 0.00000041 dolara ulaştı. Token, son bir haftada da %33 arttı. Mevcut token hareketi, haftalar sonra günlük MA 50’nin üzerine çıkan başka bir kırılmayı işaret ediyor; ancak boğaların devam eden temponun sürdürülebilirliğini sağlayıp sağlayamayacağı henüz görülmüyor. Şu anda token, yılın başındaki muazzam rallinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse %92 düşüş yaşamış durumda.

BONK, FTX borsası çökmesinin ardından Solana ekosisteminde Ocak ayında ilgi odağı haline geldi. Nisan ayında, tokenin geliştiricileri yerel merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan BonkSwap’ın lansmanını duyurdu, bu köpek temalı token için yapılan önemli bir çıkışın ilklerinden biriydi. Kullanıcılar, Solana, token ve stabilcoin’leri BonkSwap adlı DEX üzerinden takas edebilecekler ve Bonk ve BonkSwap LP pozisyonlarının kilidini açanlar ve likidite sağlayıcılarına yönelik ücretlerin büyük çoğunluğu (yüzde 80’i) beklenen değer artışları için tazminat olarak kullanılacak.

 

u.today

BONK Token Nereye Gidiyor?

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin