featured

Solana boğaları güçlenerek geri dönüyor: İşte, yükseliş yolunda takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, kripto para piyasasındaki mevcut konsolidasyona rağmen oldukça olumlu bir görünüme sahip. Geçtiğimiz hafta %12’lik kayda değer bir yükseliş kaydeden SOL, uzun vadede iyi performans gösterebilecek tokenlardan biri olarak öne çıkıyor.

Sağlıklı bir geri çekilmenin ardından Solana, grafiğinde genellikle sürdürülebilir bir yükseliş anlamına gelen flama modeli oluşturdu.

Solana’nın 24 saatlik işlem hacmi %29’lik bir artışın ardından 3,5 milyar dolara yükseldi.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in 70,000 dolar civarında konsolide olmasıyla, büyük altcoin’ler de fiyat hareketlerini yana kaydıran bir volatiliteye tanık oldu. SOL fiyatı da bu belirsizlikten etkilendi ve birbirine yakınlaşan iki trend çizgisi arasında işlem görmeye başladı. 4 saatlik grafikte bir flama modeli oluştu. Gözde altcoin, alıcıların tükenen yükseliş momentumunu geri kazanmayı hedeflerken aynı zamanda uzun vadeli bir yükselişe hazır olduğuna da işaret ediyor.

Solana yatırımcı güveni zirveye ulaştı

Geçtiğimiz iki hafta boyunca SOL fiyatı, flama modelinin birbirine yaklaşan iki trend çizgisi içerisinde işlem gördü. Bu grafik yapısı, fiyatı istikrara kavuşturmak ve bir sonraki sıçramaya hazırlanmak amacıyla yapılan bir ralli öncesi konsolidasyonu temsil eder.

Solana SOL

29 Mart’ta fiyat, yatırımcılar arasında yenilenen toparlanma hissiyatının sinyalini vererek kritik direnç noktasından bir yükseliş eğilimi gösterdi. Bunun ardından başlayan ralli SOL fiyatını %3 oranında artırdı ve mevcut değeri olan 196 dolara yükseltti.

3,57 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Solana, beşinci en büyük kripto para birimi olarak konumunu koruyor. Eğer yukarı yönlü hareket devam ederse fiyat %21’lik bir yükselişin ardından 240 dolara ulaşabilir.

Coinglass verilerine göre, son yükseliş sırasında Solana’nın açık pozisyonları 3 milyar doların üzerine çıktı. Açık pozisyonlardaki bu yeniden canlanma, yatırımcılar arasında artan bir güvene işaret ediyor. Bu da artan piyasa faaliyetlerine ve potansiyel fiyat hareketi beklentisiyle ilgili spekülasyonlara işaret ediyor.

Teknik göstergelerden ADX eğimi, bir kırılmanın ardından %18’e yükseldi. Bu da alıcıların uzun vadeli bir yükselişi sürdürebilmek için yeterli ivmeye sahip olduklarının sinyalini verir. Ayrıca 4 saatlik grafikteki 100 EMA, potansiyel bir geri çekilme sırasında savunulması gereken kritik bir destek noktasına işaret ediyor.

Solana ekosistemi büyüyor: Slothana, meme coin dünyasının en yeni oyuncusu oldu

Solana’ya yönelik artan yatırımcı ilgisi, ekosistemdeki yeni projelerin de dikkat çekmesine olanak sağlıyor. Meme coin dünyasının gelişen yapısı göz önüne alındığında, Solana ekosistemindeki meme coin’lerin de yüksek potansiyellere sahip olduğu görülüyor. Stresli meme coin dünyasına bir sakinlik getirmeyi amaçlayan Solana ekosisteminin en yeni projesi Slothana, yatırımcılara rahat bir gelirler ile viral büyüme vadeder.

Slothana Ziyaret Edin

Slothana, şu anda ön satış aşamasında ve maskot olarak tembel hayvanı seçmiştir. Ön satışta herhangi bir üst sınır bulunmuyor. Şimdiden 2,500,000 doların üzerinde fon toplamayı başarması yatırımcıların büyük bir ilgi gösterdiğini kanıtlıyor. Dolayısıyla ön satışın sona erip borsalarda listelenmeye başlamasının ardından, meme coin piyasasının değerli bir oyuncusu olma potansiyeli yüksek görünüyor.

Slothana meme coin projesinin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi, herhangi bir bekleme süresi olmadan hızlı bir şekilde SLOTH tokenlarına erişebilmektir. Çünkü Slothana resmi web sitesinden 1 adet SOL tokenı aracılığı ile 10,000 adet SLOTH tokenını satın alarak hemen cüzdanlara eklemek mümkün.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin