BitTorrent benimsenmesi:  BTT üç teşvik programı açıkladı
BitTorrent benimsenmesi:  BTT üç teşvik programı açıkladı

Şok iddia: Eski BitTorrent yöneticisi, BTT tokeninin TRON ağında başarısız olacağını söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON, olumlu gelişmeler ve duyuruların telaşı içinde fiyatı artırırken, naysayers, TRON’un teknolojik ilerlemesini eleştirdi. BitTorrent’teki eski baş strateji görevlisi, TRON’un BitTorrent’in işlem hacmini işlemek için teknolojik olarak donanımlı olmadığını düşünüyor.

“TRON, BitTorrent’in müşterilerinin taleplerini yerine getiremez.”

Simon Morris, BitTorrent’te üst düzey bir yöneticiydi ve TRON tarafından satın alındıktan kısa bir süre sonra ayrıldı. TRON’un yutturmacaya dayandığını ve BitTorrent’in müşterilerinin talep ettiği şeyleri yerine getirmeye hazır olmadığını, BREAKER dergisine şu şekilde söyledi:

Planımızla aynı yöne gidiyor gibi görünüyor. Ama çok açık olan şey, aynı yöne gittiklerini söylese de aynı sonuca ulaşamayacaklar, çünkü TRON’un yaptığı şey… temelde çok ince bir teknolojiye sahip iyi bir pazarlama.

Morris, TRON’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun’ı da eleştirdi. TRON’daki kültürün ve Justin Sun’ın liderliğinin, ortaya çıkan kripto şirketi ile geleceği hakkında iki kez düşünmesini sağladığını şu şekilde belirtti:

Justin’in pazarlama konusunda güçlü olduğu çok açık. Pazarlama açısından çok hoş bir kişiliğe sahip. Vücudunda teknik tek bir kemik bile yok. Teknik olarak hiçbir şey anlamıyor. Ama beni rahatsız eden yaklaşım, bir tür Trumpian yaklaşımıydı. Bir yalanın yakalanırsa, başka yalanla kapatırsın bu böyle sonsuza kadar devam eder ve yalanlar iki katına çıkar.  Bu yüzden Sun’ın başarılı olamayacağını düşünmeme neden oldu.

“BitTorrent ağ hızı %40 oranında artacak.”

Yapılan röportajda Morris, BitTorrent’in platformunun tokenleşmesi ağın hızını %40 oranında artırabileceğini, ancak TRON’un BitTorrent’in ihtiyaçlarını karşılayamayacağını iddia ettiğini itiraf etti.

TRON ve Justin Sun yalancılıkla suçlandığı ilk sefer değil. Görünen o ki, karşınıza çıkan sürekli sosyal medya varlığı ile birlikte pazarlama yaklaşımınız piyasada birçok kişiye yanlış geliyor. Yine de, TRON ve TRX, projeyi geliştirmeye devam etmek için büyük, destekleyici bir topluluğa ve tonlarca paraya sahip. TRON, geçtiğimiz günlerde eski SEC avukatı David Labhart’ı kripto startup’ında genel danışman olması için işe aldığını açıklamadı.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin