Popüler kripto para borsası Binanace Latin Amerika platformunu duyurdu
Popüler kripto para borsası Binanace Latin Amerika platformunu duyurdu

Şok iddia: ”Binance 1 yıl sonra kapatılacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayre Group ve CoinGeek’in kurucusu Calvin Ayre, CCN’ye verdiği röportajda, önde gelen kripto para birimi borsası Binance ile ilgili tartışmalı yorumlar yaptı. Binance’in sahte bir operasyon olduğunu ve CEO’su Changpeng Zhao’nun bir pump ve dump planı kullandığını söyledi. Ayrıca Ayre, Binance’yi bir kumarhaneyle karşılaştırdı.

Binance token fiyatlarını manipüle ediyor?

Bitcoin SV (BSV) destekçisi Calvin Ayre, ödüllü sisteminin, Binance satranç oyununda son adım olduğunu söyledi. Ayre’ye göre, yetkililerin durumu fark edip borsayı kapatmasına sadece 12 ay kaldı ve Zhao’nun borsasının yasa dışı olduğunu söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

CZ’in tüm işletme modeli, sıfır değeri olan spekülatif bir token kumarhanesine dayanıyor. Etkin bir dolandırıcılık için ihtiyaç duyduğu şeylerin tam tersini yapmak üzere bildirimlerde bulunarak tüm yatırımcıları hasat etmek için token fiyatlarını değiştiriyorlar.

Bu yılın başlarında, Binance, Bitcoin SV’yi platformundan çıkardı ve birkaç borsada aynı harekete katıldı. Ayre, BSV’nin sıkı destekçisi olarak bilindiği için bu tür açıklamaların nedeni anlaşılabiliyor. Ancak başka tepki çeken olaylara da karışan Binance okların hedefine doğru ilerliyor.

Bu ayın başlarında DigiByte’nin (DGB) kurucusu, Binance’in platformda kripto paralarını listelemek için 300.000 dolar ve tüm DGB kripto paralarının%3’ünü talep ettiğini iddia etti. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu tür söylemlerle vakit kaybetmekten çok daha ilginç şeyler yapması gerektiğini söyleyerek yanıt verdi.

Ayrıca, ünlü Türk kripto analisti Selcoin’de bu görüşü destekleyecek bir tweeti takipçileriyle paylaştı. IEO’larla alakalı usulsüzlükler yapıldığını ve borsaların yakında denetleneceğini söyledi.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin