Softbank kripto kartı çıkarıyor.
Softbank kripto kartı çıkarıyor.

Japonya’nın en büyük ikinci şirketi kripto kartı çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon telekom ve internet şirketi SoftBank, bir kripto kartı piyasaya sürdü. SBC Wallet Card isimli kart, şifreleme sistemi ve bir kripto para cüzdanı dahil olmak üzere birden fazla dikkat çeken özellik barındırıyor.

SoftBank, Blockchain teknolojisinin benimsenmesi yolunda önemli bir adım attı

Bugün yayımlanan bir basın bülteninde Softbank, SBC Wallet Card’ların (Softbank Card 3.0) resmi lansmanını duyurdu. Yeni kart, bir banka kartının tüm temel özelliklerine sahip. Ancak piyasadaki mevcut kartlardan ayrılan ve kartı endüstrinin ön planına çıkaran bir dizi fonksiyon, bu kartın bünyesinde bir araya geliyor.

SBC Wallet Card’lar, Softbank’ın şifreleme sistemine dayanarak geleneksel cüzdanlardan daha iyi güvenlik ve erişim sağlıyor. Bu şifre mekanizmasıyla, kullanıcılar sıcak ve soğuk cüzdan işlevleri arasında seçim yapabiliyor. Her şey Wi-Fi işlevselliğini etkinleştirip etkinleştirmemeye bağlı olarak değişiyor. Bu özellik, ödeme onay sürelerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olacak ve acil ödemeler için güvenlik ve hızı bir arada sunacak.

Soğuk cüzdanın güvenliği ve sıcak cüzdanın hızı bir arada

Softbank SBC Proje Lideri yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Basit kartlar yapmıyoruz, uygulama sahnesine esnekli ve hız kazandırarak ödeme entegrasyonunun geleceğini yaratıyoruz. Yaptığımız SBC diğer şifreleme kartlarına yakın değil. Teknolojiyi ancak kullandıktan sonra anlayacaksınız.

Pille çalışan kart, Softbank’ın akıllı ev aletleriyle bağlantı kurmasını sağlayan Nesnelerin İnterneti (IoT) yongalarını da birleştiriyor. SBC, bunun “Softbank kart teknolojisini ilk kez hayata geçirdiğini” belirtti. Kullanıcılar, kartlarını kullanarak akıllı ev cihazlarını “şifre, borç, kredi ödeme vb.” ile kontrol edebileceklerini belirtti.

Softbank Card 3.0, kartın farklı bölümleri ve mobil uygulama ile yönetilebiliyor. Bu sayede, kullanıcılar fiat para birimleri ve kripto para birimleri arasında geçiş yapabiliyor, elektronik ödemeleri ve kredi kartı işlevlerini yerine getirebiliyor

Japonya’daki 10.000’den fazla mağaza SBC Wallet Card’ı destekliyor. Kart daha sonra Amerika Birleşik Devletleri, Güneydoğu Asya, Güney Kore ve Dubai’de de satışa sunulacak.

Softbank, Japonya’daki ikinci en büyük şirket ve Blockchain teknolojisinin daha da benimsenmesini sağlayabilir. Japon çokuluslu holding şirketi; Arm Holdings, Alibaba ve Uber gibi farklı şirketler arasında hisselere sahip.

cryptoslate


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin