İsviçre'nin en büyük borsası SIX, Binance Coin'i listeleyecek. BNB fiyaıt ne durumda?
İsviçre'nin en büyük borsası SIX, Binance Coin'i listeleyecek. BNB fiyaıt ne durumda?

SIX yöneticisi: “Dijital varlıklar kalıcı olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya çapında düzenleyiciler tarafından dijital varlıklara yönelik verilen olumlu beyanlara bir yenisi eklendi. İsviçre borsalarının sahibi SIX’in Menkul Kıymetler ve Borsalar Müdürü, dijital varlıkların kalıcı olacağını ifade etti. SIX yöneticisi, kripto paraların kaderi konusunda son derece iyimser.

Business Insider ile yapılan son röportajda söz konusu yürütme sorumlusu Thomas Zeeb, kripto para birimlerinin durumu ve alandaki düzenlemeler hakkında da konuştu.

SIX’in dijital borsası SDX ana akım dijital varlık platformu olacak

SIX tarafından sunulan dijital borsa, Finansal Piyasalar Denetleme Kurumu tarafından denetlenecek. SDX olarak bilinen borsa, aynı zamanda sermaye sahipleri için saklama çözümleri sunmayı hedefliyor ve tamamen düzenlenmiş bir ana akım dijital varlık platformu olmayı hedefliyor.

Zeeb ayrıca, platformun kripto para birimi ticaret işlevleri sunmayacağını açıkladı.

Zeeb:

Kripto paralar yükselişini sürdürüyor. Ticaret işlevi sunmak için imkanımız var ama dürüst olmak gerekirse bu bir öncelik değil. Halihazırda Bitcoin ticaret hizmetleri sunan birçok borsa var.

Platform ICO’ları hedefliyor

Platformun ICO’ları hedef alması ve böylece kitle fonlaması ile halka arzlar arasında bir fon açığı yaratılması hedefleniyor. Zeeb, kurumsal yatırımcıların niyetleri konusunda parlak bir resim sundu ve şirketlere sermaye getirme işinin değiştiğini söyledi.

Kurumsal müşterileri meşrulaştırmanın ve varlık güvenliğini devreye sokmanın bir yolunu bulmak için bir talep oluşmuş durumda.

Zeeb kripto para piyasasının durumu ile 1990’ların başlarında türev piyasalarının durumu arasında karşılaştırmalar da yaptı.

SIX yöneticisi: “90’lar türev piyasaları saçmalıktan ibaretti.”

Zeeb:

90’ların başlarında türev piyasaları hayli saçmaydı, onları anlayan birkaç kişi vardı, bir sürü insan para kaybetmişti. Kademeli olarak, şimdi her varlık yöneticisinin kendi araç setinin bir parçası olarak türevleri var.

Dünyanın en önemli finansal piyasalarından birinde önemli bir düzenleyici olarak konumunu koruyan Zeeb, dijital varlıkların geleceği için de bir tahmin yaptı. Adopsiyonun önümüzdeki 5 yıl içinde, gerekli olan süreden çok daha hızlı gerçekleşeceğini belirtti.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Zilliqa (ZIL) mainnet lansman tarihi belli oldu!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin