Singapur’dan önde gelen kripto para şirketlerine lisans muafiyeti
Singapur firması, fiziksel altın eşleştirmeyi kabul etmek İçin ilk kripto borsasını sundu

Singapur’dan önde gelen kripto para şirketlerine lisans muafiyeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ocak 2020’de Ödeme Hizmetleri Yasası (PSA) adını taşıyan özel kripto para birimi mevzuatını kabul eden Singapur’da Ripple, Coinbase ve Binance gibi bazı kripto firmalarının yıl başından beri yasadan muaf olduğu ortaya çıktı.

Ülkenin merkez bankası ve büyük finansal düzenleyici otoritesi Singapur Parasal Otoritesi (MAS), bir dizi büyük ödeme hizmetini PSA kapsamında finansal lisans sahibi olmaktan muaf tuttu.

Ripple, Coinbase ve Binance’in yan kuruluşları kripto para lisansından muaf

24 Mart’ta yayımlanan bir açıklamaya göre, kote edilen şirketlerin sınırlı bir süre için PSA lisansı almadan belirli ödeme hizmetleri sunmaya devam etmelerine izin verildiği belirtildi.

Ripple, Coinbase ve Binance gibi büyük kripto şirketlerinin yerel yan kuruluşları, Ocak 2020’den itibaren Singapur’da dijital ödeme tokeni hizmeti vermeye resmi olarak yetkili. MAS’a göre, Ripple Labs Singapore, Coinbase Singapore ve Binance Asia Services, 28 Temmuz 2020’ye kadar bir PSA lisansı almak zorunda değil.

MAS, muafiyetin belirtilen süreden sonra veya işletmenin PSA kapsamında bir lisans başvurusu sunması durumunda sona ereceğini kaydetti.

Bazı şirketlere 12 aylık muafiyet

Bazı kripto şirketlerine daha uzun bir muafiyet süresi tanındı. Dünyanın en büyük Bitcoin (BTC) ödeme işlemcilerinden birinin yerel bir yan kuruluşu olan BitGo Singapur ve Winklevoss kardeşlerin liderliğindeki bir kripto borsası ve saklama hizmeti olan Gemini Trust Company‘ye 12 aylık bir muafiyet verildi.

MAS bildirisine göre, bu şirketlerin 28 Ocak 2021 tarihine kadar hesap ihracı hizmetleri, yurtiçi para transferi hizmetleri ve iç sınır ötesi para transferi hizmetleri sunmasına izin veriliyor.

Listedeki diğer kripto şirketleri, DRW Holdings’in kripto para ticaret birimi olan merkezsiz çevrimdışı kripto para satış ağı Pundi X ve Cumberland’ın kripto para birimi borsası OKCoin’i de içeriyor.

cointelegraph

Üç ünlü isimden Bitcoin tahminleri: “Koronavirüs BTC’ye yarayacak.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin