SimpleFX
İşlem fikirleri, multichartlar ve canlı widgetlar - SimpleFX yepyeni özelliklerini düşük spreadler ile sunuyor

Unilink.io ile ortaklık kuran SimpleFX’in yeni versiyonu görücüye çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En hızlı büyüyen CFD platformlarından olan SimpleFX WebTrader, alanının öncülerinden Unilink.io ile ortaklık kurdu ve gerçek zamanlı gelir takibi sağlayan yeni bir versiyon çıkardı. Yeni versiyonda kullanımı kolay ve güvenli bir API yöneticisi bulunuyor. 

SimpleFX mühendisleri çok daha hızlı ve verimli bir alım satım motoru modelledi ve mükemmel bir mobil arayüz tasarladı.

Günlük borsa alım satımını öğrenebileceğiniz en iyi uygulama

Yeni başlayanlara yardım etmek için SimpleFX ekibi, kullanımı çok kolay ve anında erişilebilir bir araç oluşturdu. SimpleFX “hızlı alım satım” modu ile emirleri, pozisyonları ve işlemleri sadece tek bir tıklama ile (veya dokunarak) açıp kapatabilirsiniz.

Günlük işlemlerde yeniyseniz, açılış ve kapanış emirlerinin temellerine sorunsuz bir şekilde hakim olabileceksiniz. Tamamen işlevsel bir demo hesabı ve minimum para yatırma işlemi, yeni başlayanların CFD işlemleri gerçekleştirebilmesine yardımcı olacak.

Uzmanlar için güçlü bir araç

Uzman bir yatırımcı olarak, güvenli bir API yöneticisi sayesinde favori otomatik işlemlerinizi, gelişmiş analizlerinizi veya yapay zeka çözümlerinizi ekleyebilirsiniz.

Hem yeni başlayanlara hem de ileri seviyedeki kullanıcılara kolaylık sağlamak için SimpleFX, özel bir editöryel ekiple bir blog sitesi (blog.simplefx.com) başlattı.

Şeffaf üçüncü taraf gerçek zamanlı ortaklık izleme platformu

Unilink.io ile çok seviyeli bağlı kuruluş ağınızı oluşturmak ve etkinleştirmek için gerekli olan etkili etkileşim araçlarına erişim elde edeceksiniz. Tıklamalar, görüntüleme sayısı, dönüşüm oranları ve çok düzeyli gelir geliri için gerçek zamanlı istatistikler, iş ortaklarınızı yönetmenize yardımcı olacak.

Unilink.io, iştirakleri bir harita üzerinde takip etmenize ve kampanyaları için çok çeşitli çok dilli tasarımlarla ağınızı genişletmenize olanak tanıyor. Ömür boyu gelir payı oranları, sizin tarafınızdan önerilen bir yatırımcıya ait olan her bir SimpleFX işleminde spread’in %40’ına ulaşmaya devam ediyor.

Yeni SimpleFX WebTrader’ı denemeye teşvik etmek için platform, her bir ticarette spread’in %20 oranında azaltılmasını sağlayan sınırlı süreli bir nakit iade teklifi başlattı.

Eğer 1:500 kaldıraç ile hızlı ve güvenilir bir ticaret uygulamasına ihtiyacınız varsa, SimpleFX.com‘u denemek için harika bir fırsat. Bugün işlem yapmaya başlayın ve devam eden promosyondan en iyi şekilde yararlanın.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin