SikurPhone

SikurPhone: Bitcoin kullanıcıları için yeni bir akıllı telefon

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için tasarlanan teknolojik ürünler arasında ilgi çeken SikurPhone, kripto para birimleriyle ilgilenenlerin dikkatini çekti. Kripto para birimlerinin her geçen gün daha da ilgi görmesiyle beraber yeni teknolojik gelişmeler de gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bunlardan en yenisi de İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlene MWC 2018’de tanıtılan SikurPhone. Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini alıp satan yatırımcı kitleyi hedef alan bu ürünün en büyük özelliği işlemler sırasında üst düzey güvenlik sağlaması.

Brezilya merkezli Sikur adlı firma tarafından üretilen SikurPhone içerisinde kripto para cüzdanı da taşıyor. “Aşılmaz güvenlik” sloganı ile tanıtılan bu ürün Bitcoin konusunda güvenlik açısından tedirgin olan kullanıcıları mutlu edeceğe benziyor.

SikurPhone güvenliğinizi sağlıyor

Firma yeni cihazın güvenlik özelliklerini ayrıca esprili bir dille de anlatıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerdeBitcoin’lerini çaldırmasıyla gündeme oturan Apple’ın kurucuları arasında yer alan Steve Wozniak’a sosyal medya üzerinden seslenen firma şu ifadeleri kullanarak SikurPhone’u önerdi:

Steve Wozniak bunun ne kadar kötü olduğunu anlıyoruz. Bu yüzden yeni Sikurphone’u denemenizi istiyoruz. Sizi bekleyen bir hediyemiz var.

SikurPhone

Firma kripto paraların güvenli ve kusursuz bir biçimde bir bulut sisteminde saklanabileceğinin de garantisini veriyor. Firmanın yetkilileri bu akıllı telefonun hacklenemeyeceğini söyleyerek ayrıca HackerOne ile işbirliği yaparak bu konuda 2 ay boyunca çalışmalar yürüttüklerini de dile getirdi.

Firma telefonu tanıtırken şu ifadeleri kullanıyor:

Kripto para birimleriniz güvenli bir biçimde saklanmayı hak ediyor. #Sikurphone ile dünyadaki tek kripto cüzdanlı akıllı telefon ile sizin güvenliğiniz bizim garantimiz altında.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin