blockchain ile uyum
İtalyan bankalarının %85’i blockchain ile uyum sağlıyor

Sigorta Grubu B3i, R3’ün Corda Blockchain platformunu kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük Blockchain sigorta konsorsiyumu olan Sigorta Grubu B3i önümüzdeki günlerde ürünlerini piyasaya sürmek için R3’ün Corda platformunu kullanacağını açıkladı.

Sigorta Grubu B3i, R3’ün Corda platformu ile daha iyi hizmet sunacak

Allianz, Aegon ve Swiss Re tarafından kurulan ve AIG ve AIA tarafından desteklenen bağımsız şirket olan Blockchain Sigorta Endüstrisi Girişimi (B3i), bir prototip reasürans Blockchain’ini  ilerletmek, aynı zamanda evrak işlerini azaltmak ve akıllı bir sözleşme sistemi kullanmak için R3’ün Corda platformunu kullanacak. B3i, Corda platformunun mevcut en iyi Blockchain çözümünü sunduğunu ve B3i’in müşterilere iş değerini verimli bir şekilde sunabilmesi için sağlam bir temel oluşturduğunu açıkladı.

R3, Corda platformunu Ekim 2017’de başlattı

Corda düğümlerinin tam entegrasyonunun, B3i’in müşterileri tarafından kullanılan profesyonel ve uyumlu BT ortamlarında etkinleştirilmesi bekleniyor. R3, kendi banka konsorsiyumu olan Corda platformunu Ekim 2017’de başlattı ve  bu platformla finans sektöründeki farklı türde ticari kuruluşlardaki teknolojiyi hedef aldı. R3’ün CTO’su Richard Brown konuya yönelik şunları söyledi:

B3i’in platform olarak Corda’yı seçmesinden mutluluk duyuyoruz. Mühendislik ekibimiz B3i’deki mükemmel ekiple birlikte çalışarak yenilikçi çözümleri pazara sunmayı dört gözle bekliyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin