Sıfır komisyonlu kripto para ticareti dönemi başlıyor.
Sıfır komisyonlu kripto para ticareti dönemi başlıyor.

Sıfır komisyonlu kripto para ticareti dönemi resmen başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sıfır komisyonlu kripto para ticareti vadeden Robinhood, mobil ticaret uygulamasını Amerika Birleşik Devletleri’nin beş eyaletinde resmen başlattığını duyurdu. Uygulama, piyasa değeri bakımından en büyük iki kripto para olan Bitcoin ve Ethereum ile komisyonsuz ticareti mümkün kılacak.

Şu anda Robinhood’un tüm kullanıcıları, gerçek ticaret özelliğine erişip erişemediğine bakılmaksızın, 16 farklı kripto para birimi için pazarı izleyebiliyorlar.

Sıfır komisyonlu kripto para ticareti şimdilik yalnızca ABD’de

Komisyonsuz platforma erişim, şimdilik ABD’nin beş eyaletine açılmış durumda. Kaliforniya, Massachusetts, Missouri, Montana ve New Hampshire’da ikamet eden müşterilerin yararlanacağı bu hizmetin, daha sonra kademeli olarak birçok eyalette aktif hale getirileceği ifade edildi.

Robinhood tarafından 25 Ocak’ta yapılan açıklamada, sıfır ücretli kripto para işlem platformunun başlatılmasının ana hedefinde mümkün olduğu kadar çok yeni müşteri getirmek olduğu ifade edilmişti. Robinhood yetkilileri, şirketin bu işi temelde bile olsa çalıştırmayı planladığını söylüyor.

Robinhood Feed de faaliyete geçti

Halihazırdaki Robinhood Crypto kullanıcı sayısı dört milyon. İddiaya göre, aracılık platformunda işlem hacmi 100 milyar doları ve hisse senedi işlemlerinde kaydedilen komisyon ise 1 milyar doları aşmış durumda.

Kripto para ticaret platformunun başlatılmasının yanı sıra Robinhood, kripto para yatırımcılarının piyasayı tartışabileceği, trendleri ve haberleri takip edebileceği Robinhood Feed’i de hizmete sundu.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin