Sıcak gelişme: Dev Bitcoin borsasında neler oluyor? – Fonlar güvende mi?
Sıcak gelişme: Dev Bitcoin borsasında neler oluyor? – Fonlar güvende mi?

Sıcak gelişme: Dev Bitcoin borsasında neler oluyor? – Fonlar güvende mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto para borsası Poloniex, beklenmedik bir sorunla karşılaştığı için müşteri hizmetlerini askıya aldı ancak Justin Sun, operasyonların mümkün olan en kısa sürede devam edeceğine söz verdi.

Justin Sun’dan açıklama

Başlıca yatırımcısı Tron CEO’su Justin Sun olan Poloniex borsası, yaklaşık bir saat önce ani bir sorunla karşılaştığını tweetledi ve o zamandan beri sorunun ne olduğunu araştırıyor.

Detaylar henüz paylaşılmış değil.  Ancak Justin Sun, fonların güvende olduğunu ve Poloniex’in mümkün olan en kısa sürede faaliyetlerine devam edeceğini söyleyen bir tweet attı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1335127823980191745?s=20

Yorum dizisindeki kullanıcılar aksaklıktan dolayı şikayette bulunuyor ve sorunun çözülmesinin ne kadar süreceğini açıklığa kavuşturmak istiyorlar.

Bazıları ayrıca borsanın gelecekte bu sorunlardan kaçınmak için güvenlik sistemlerini kontrol etmesi için bağımsız bir denetim şirketi tutması gerektiğinde ısrar ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin