Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?
Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?

Sıcak Gelişme: Bitcoin 34.500 Doları Geçti – Piyasa Hakimiyeti Zirvede

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, piyasa hakimiyeti itibariyle 2017 ortasından bu yana en yüksek seviyeye ulaşırken altcoinleri ezmeye devam ediyor.

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Bitstamp borsasında 34.800 $ seviyesine gelerek rekor kıran rallisini genişletti.

Bitcoin, diğer kilometre taşlarını birkaç dakika içinde kırmaya devam etmeden önce dün 30.000 $ seviyesine dokundu.

Altcoin sezonu henüz yok

TradingView verilerine göre Bitcoin’in hakimiyeti şimdi yüzde 73,31’e ulaştı. Bu, önde gelen kripto para biriminin sadece 2.400 $ ‘dan işlem gördüğü Temmuz 2017’den bu yana en yüksek seviyesi.

Dominance

Alternatif kripto para birimleri önceki yılların ilk çeyreğinde Bitcoin’i geride bırakırken, 2021’de durum böyle görünmüyor. Şu anda son 24 saatin en iyi performans gösteren kripto para birimi Litecoin. Bitcoin ile yüksek korelasyon, yüzde 12 artışla ikinci sırada geliyor.

Ethereum, Bitcoin’in muazzam rallisine yetişmekte zorlanırken, ETH / BTC paratesi yılın başından bu yana neredeyse yüzde sekiz düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir