Shiba topluluğu büyürken ABD’nin köklü kripto borsasından destek geldi
Shiba topluluğu büyürken ABD’nin köklü kripto borsasından destek geldi

Shiba topluluğu büyürken ABD’nin köklü kripto borsasından destek geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2014 yılından beri hizmet veren ABD merkezli kripto borsası Gemini, son ayların popüler altcoin’i Shiba Inu’yu (SHIB) listeleme kararı aldı. Gemini, birkaç yeni defi, metaverse, altyapı ve veri yönetimi tokenine ek olarak artık SHIB tokenini de desteklediğini duyurdu.

Shiba Inu Gemini borsasında

Kripto borsası yaptığı duyuruda Shiba Inu (SHIB) yanı sıra  Audius (AUDIO), Mask Network (MASK), Wrapped Centrifuge (WCFG), Quant (QNT), Radicle (RAD), Burn (ASH), Superrare (RARE), Fetch.ai (FET) ve Numeraire (NMR) tokenleri için de yatırım ve saklama desteğini açıkladı.

SHIB’nin Gemini platformu desteğini kazanması, kripto paranın artan talebinin önemli bir göstergesi olarak görülüyor. Bunun yanında, shiba listelemesi için başka bir büyük borsa olan Robinhood için dilekçe süreci hâlâ devam ediyor. Şu anda, dilekçe 532.237 imzaya ulaştı. Ancak Robinhood, geçtiğimiz günlerde platformuna yeni kripto varlıklar eklemek için acele etmediğini belirtti.

SHIBUSD on TradingView.com

Geçen hafta, Robinhood borsası COO’su ve Ürün Operasyonları Başkan Yardımcısı Christine Brown, bir konferansta şirketinin kripto stratejisi hakkında konuştu. Borsanın SHIB’i listeleyip listeleyemeyeceğine ilişkin bir soruya yanıt olarak, “Listeleyeceğimiz stratejiye gelince, ilk şey bunun hakkında konuşmayacağız. Bu yüzden ne yazık ki bu sorunun cevabını burada alamayacaksınız.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Ayrıca şirketin stratejisinin, listede olabildiğince çok varlıkla yarışan Coinbase gibi kripto borsalarından farklı olduğunu açıkladı:

Her şeyi düzenleyici bir perspektiften değerlendirdiğimizden emin olmak istiyoruz. Ve biz güvenliği ön planda tutan bir şirketiz, bu yüzden listelemeyi bu açıdan değerlendireceğiz.

Coinbase ise birçok kripto para birimini listeleme konusunda çok daha iyimser. Bu ayın başlarında borsa, Shiba Inu’nun artık New York’lular tarafından kullanılabileceğini duyurdu. Ayrıca Haziran ayından bu yana platformunda SHIB ticareti sunuyor.

Shiba topluluğu büyümeye devam ediyor

SHIB tokeninin popülaritesi arttıkça, giderek daha fazla insan bu kripto paraya sahip olmak istiyor.

Shiba Inu sahiplerinin sayısı, uzun zamandır beklendiği üzere toplamda bir milyona yaklaşıyor. Yazımız yayına hazırlanırken, 985.674 benzersiz adres artık SHIB varlıklarını elinde tutuyordu.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin