Shiba Inu'da boğalar ve ayılar arasındaki mücadele devam ediyor! Bir sıfır silinebilir
Shiba Inu'da boğalar ve ayılar arasındaki mücadele devam ediyor! Bir sıfır silinebilir

Shiba Inu’da boğalar ve ayılar arasındaki mücadele devam ediyor! Bir sıfır silinebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, boğalar ve ayılar SHIB fiyatının kontrolünü ele geçirmek için mücadele ederken belirleyici bir noktada olmaya devam ediyor. IntoTheBlock’un Fiyat Etrafında Para Girişi/Çıkışı (IOMAP), SHIB fiyatının perde arkasında neler olduğu ve şu anda boğaların ve ayıların nerede durduğu hakkında bir fikir sunuyor.

IOMAP, her iki yönde de mevcut fiyatın %15’i içindeki en alakalı kümeleri kapsayan, destek ve direnç görevi görmesi beklenen önemli alım ve satım alanlarını tespit ediyor.

IntoTheBlock

Bununla birlikte, 0,000008 dolar seviyesi, boğalar ve ayılar arasında şiddetle tartışılan bir alan olmaya devam ediyor. Ancak, 0,00008 dolar için kırmızı kümelerin sayısı yeşil kümelerden çok daha fazladır ve bu, adreslerin zincir üzerindeki konumlarına dayalı olarak yüksek satıcı yoğunluğuna sahip bir fiyat aralığı olduğunu gösterir.

Bu yazıyı yazarken, SHIB son 24 saatte %1,26 artışla 0,0000077 dolara yükseldi.

Shiba Inu, şu anda bir talep ve arz duvarı arasında sıkışmış durumda ve bu da boğalar ve ayılar arasında devam eden çekişmeyi vurguluyor.

Yukarıda vurgulanan talep duvarı, 36.550 adres tarafından 12.47 trilyon SHIB’in satın alındığı yeri temsil ederken, arz duvarı, 34.820 adres tarafından 25.28 trilyon SHIB’nin satın alındığı yeri işaret ediyor. Bunlar 0.000008 dolar fiyat aralığında mevcut.

Shiba Inu’nun fiyat grafiği mevcut durumu netleştiriyor. Haziran sonundan bu yana SHIB, 0,000007 dolar ile 0,0000084 dolar arasında bir aralıkta sıkışıp kaldı. Bu eğilim Mayıs ayında başladı.

Shiba Inu’nun bir sonraki hamlesi bir sıfırı silebilir

Artan yönde, 0,0000084 doların üzerinde bir kırılma, SHIB için yeni bir hareketi başlatabilir ve bu hareket, SHIB fiyatını 0,000010 dolar seviyesine kadar yükselterek bir sıfırı silmeyi hedefleyebilir.

En olası senaryo, SHIB’nin boğalar ve ayılar arasında dengeye ulaşılana kadar aralık ticaretinde devam etmesidir. IntoTheBlock’un IOMAP’ına bir bakış, böyle bir dengeye henüz ulaşılmadığını ve ayıların sayıca 0,000008 dolar olan boğaları geride bıraktığını gösteriyor. Günlük RSI ayrıca konsolidasyonu işaret ediyor.

Öte yandan, mevcut fiyata yakın önemli destek birikiyor ve 0,000007 dolara kadar düşebilecek düşüşleri engelliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin