featured

Shiba Inu haberleri: SHIB fiyatı uçuşa geçti, yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası 16 Temmuz makro ekonomik gelişmelerin etkisiyle değer kazanırken popüler meme coin Shiba Inu, yeni bir rekora gidiyor. Günlük işlem hacmindeki hızlı artışla birlikte haftalık kazancını yüzde 18’in üzerine çıkaran Shiba Inu; yeni güncellemeler, yakma haberleri ve ticari grafiğinde oluşan ters baş omuz modeli ile yeni bir zirveyi işaret ediyor.

Shiba Inu oyunu güncellemeleri

Kullanıcı katılımını yükseltmek için 2.000 dolarlık bir kampanya duyuran Shibarium, bu etkinliği 15 Eylül’e kadar bir aylık sürede düzenleyecek. Etkileşimi arttırmak için katılımcılar #Shibarium ve @TreatYourSelf etiketleri ile X üzerinden paylaşım yapmalı ve promosyona hak kazanmalıdır.

Shiba meme coini, kazanma ihtimalini yükseltmek için daha fazla paylaşım yapmaya teşvik ederek topluluk gücü açısından stratejik bir büyüme sergilemeyi hedefliyor. Ayrıca Shiba geliştiricilerinden Shytoshi Kusama ve Kaal Dhairya desteği ile düzenlenen çekiliş, meme coin olan ilgiyi de son 24 saate bir hayli yükseltti.

Shiba Inu grafiğinde ters baş omuz pozisyonu

@Sand_ShibArmy isiyle paylaşım yapan Sand Shibarium paylaşımlarında yer alan diğer dikkat çekici bir gelişme ise SHIB grafiğinde ters baş ve omuz deseni oluşumu oldu. Paylaşımda Shiba Inu (SHIB) Ters Baş ve Omuz Deseni 0,0000285 dolara potansiyel yükseliş sinyali verdiği açıklandı. TradingView analisti Pullback Signal’in analizine dayanan bu görüşte, SHIB 4 saatlik grafik ters baş ve omuz modelini işaret ederek fiyatın yükseleceğini işaret ediyor.

Bu formasyon modeli düşen bir trendin sonlanırken artık kripto varlığın yükselen trende başlayacağını işaret eder. Üçlü dip formasyonu olarak da bilinen bu model, boyun çizgisi üzerinde bir kırılma ile düşüşün sonlandığını ve tersine döndüğünü gösterir. Grafiğe göre 0,00001275 seviyesinde baş çizgisi üzerinde bir kapanış 0,0000285 seviyesine bir sıçrama yapmayı sağlayabilir.

SHIB fiyat analizi ve token yakma haberleri

Buna karşı güncel Shiba Inu fiyat grafiğine bakıldığında son yedi günde yüzde 18 yükselen meme coin son 24 saate yüzde 8,80’lik hızlı bir kazanç sağladı. Erken işlem saatlerinde 0,0000201 seviyesini gören SHIB grafiğinde 50 günlük hareketli ortalama 20 günlük EMA’nin üzerinde hareket ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0,00001929 dolar bölgesinde hareket ediyor.

SHIB teknik grafik

Piyasadaki trendin gününü belirlemeye yardımcı olan DMI endeksine bakıldığında pozitif DI negatif DI üzerinde yer alıyor ve bu da yükseliş trendinin daha ağır bastığını gösteriyor. SHIB Göreceli Güç Endeksi ise 50 çizgisinin üzerinde 58 bölgesinde yer alıyor ve bu da alım baskısın sürdüğüne işaret ediyor. Teknik grafikleri yükseliş konusunda varlığın olumlu bir pozisyonda olduğunu gösteriyor.

Son olarak Shibburn paylaşımlarına göre token yakma haberleri ile artan bir ilgiyle karşı karşıya kalan Shiba Inu, son 24 saatte toplam 600.776 SHIB token yaktı. Toplam 6 işlem ile gerçekleşen bu yakım, SHIB tokenlarının dolaşımdaki arzını azaltacak.

Shiba Inu
SHIB yanma oranı

Shiba Inu ile birlikte Shiba Shootout büyümeyi sürdürüyor!

Shiba Inu memesinden esinlenen Shiba Shootout, Vahşi Batı temalı bir oyna-kazan meme coin projesidir. Zengin ödüllendirici etkinlikleri, staking ödülleri ve oyun içi eğlenceli etkinlikleri ile fark yaratan meme coin, hız ve strateji gerektirir. Oyun içinde kamp ateşi etkinlikleri, yenilikçi hikayeleri ve tasarruf araçları ile birden fazla araç üzerinden token kazanmayı mümkün kılar. Staking ödüllerinde bu yazının yazıldığı sırada yüzde 1499 ödül veren proje, satın alınan SHIBASHOOT tokenlarının belirli sürelerde satılmadan tutulmasıyla yatırımcısına kâr getirir.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Toplam 673,186.66 USDT toplayan Shiba Shootout projesi, her yeni etapta fiyat artışına giderek erken alımda daha avantajlı fiyatlardan cüzdana eklenebilir. Son olarak bu yazının yazıldığı sırada 0.0196 dolardan satılan SHIBASHOOT tokenlarını ETH, USD ve kart veya BNB üzerinden ile satın almak mümkündür.  

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *