featured

Shiba Inu yeni bir zirveye ulaştı: Shibarium lansmanı yaklaşırken ekosistemde neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, toplam cüzdan sayısında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yatırımcıların merakla beklediği Shibarium L2 ana ağının 15 Ağustos’ta başlatılması planlanıyor. Ayrıca Bone ShibaSwap, küresel piyasa değerine göre İlk 100 arasına girdi.

Shiba Inu (SHIB), son iki hafta içinde toplam kayıtlı cüzdanlarda muazzam bir artış gördü. Etherscan’deki canlı blockchain verileri, kripto topluluğu Shibarium L2 ana ağ lansmanına hazırlanırken 1 Ağustos’tan bu yana sürekli büyüdüğünü gösteriyor.

Piyasa değerine göre 15. sırada olan Shiba Inu, 2 Mayıs 2023’ten bu yana ilk kez 0,00001 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının üzerine çıktı. Ancak, muhtemelen merkezi borsalardaki aşırı satış durumu nedeniyle kilit destekte tutunamadı. .

Shiba Inu

Shiba Inu’nun ekosistemindeki gizli mücevher

BONE Temmuz ayında üç kez reddedilen 1,50 dolardaki kritik direnç noktasını nihayet kırdığından, rahatça 98. sıraya yükseldi. Shibarium lansmanın da BONE token’ın büyümesine destek olacağı düşünülüyor. CoinGecko verilerine göre Bone ShibaSwap (BONE) bu yazının yazıldığı sırada 1,66 dolar civarında işlem görüyor.

BONE için zincir üstü veriler, büyük işlemler %4,5 oranında düştüğü için token birikiminin yavaşladığını gösteriyor. Aynı zincir üstü veri, Shiba Inu için %6,5’lik bir düşüşe işaret ederken, BONE token’ın teknik kurulumu ise yükselişe işaret ediyor. İlk olarak, BONE sahiplerinin %85’i bu fiyattan kâr ederken, Shiba Inu’nun kârlı sahip sayısı %25’e ulaştı. Ayrıca, Ethereum balinaları SHIB üzerinde BONE üzerinde olduğundan daha fazla etkiye sahip gözüküyor.

Her iki meme coin de Shibarium L2 lansmanının beklentisiyle büyüyor. CoinGecko’ya göre Shiba Inu’nun lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium’un BONE’un maksimum arzının 250,000,000 ile sınırlı olmasına rağmen Shibarium’un bir milyar insanı bünyesine katmayı hedeflediğini açıkladı.

DailyCoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin