featured

Shiba Inu yatırımcılarını düşündüren gelişme: Shytoshi Kusama ne söylemeye çalışıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da @LucieSHIB takma adlı Shiba Inu ekibinin önde gelen üyesi, baş geliştirici Shytoshi Kusama’nın yeni bir konum durumu oluşturduğunu belirtti.

Bu son paylaşımın, yapay zeka teknolojisini test eden Shibarium ile ilgisi olabileceğine inanılıyor. Shytoshi, şu anda Yunanistan’ın Atina kentinde bulunduğunu belirten bir güncelleme yaptı. Lucie, bunun “Athena” olduğunu söyledi. Yine de daha fazla açıklama yapmadı ve bunun bir gerçek olmadığını, sadece kendi tahmini olduğunu vurguladı.

Shiba Inu

Diğer önde gelen SHIBArmy üyeleri de Kusama’nın yeni güncellemesine ilgi gösterdi.

Bu arada SHIB ekibi, Shiba Inu topluluğu tarafından “çok yavaş” olduğu için azarlandı. Bir Shibarium Telegram kanal yöneticisi, Kusama ve geliştiricilerini bu suçlamalara karşı savunuyor.

“Ragnar Shib”, SHIBArmy içindeki şikayetlere karşı çıkıyor

“Ragnar Shib” adlı Telegram kanalı “Shibarium Tech” yöneticilerinden biridir. Bu kanal, son zamanlarda bazı mesajlar aldığını belirtti.

Bu mesajlarda SHIB kullanıcıları, Shibarium’un ana ağının henüz yayınlanmamış olmasına şikayet ediyor ve SHIB ekibi geliştiricilerini “çok yavaş olmakla” suçluyorlar.

Ragnar bu mesajlara cevaben, geliştiricilerin “SHIB ekosistemini oluşturan her şeyi” yaratmak için ne kadar sıkı çalışmak zorunda olduklarına dair hiçbir fikirleri olmadığını belirtti. Ancak Shiba Inu topluluğunun çoğunluğunun projeyi sessizce desteklediğini de ekledi.

Yönetici ayrıca topluluğu airdrop yapmayı teklif edenlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Çünkü, Shiba Inu’nun asla airdrop yapmayacağını belirtti.

Kripto borsalarını hedefleyen SHIB dolandırıcılığı

11 Mayıs’ta paylaşılan bir tweet’te Ragnar Shib, Shiba Inu topluluğuna bir uyarı gönderdi. SHIB dolandırıcılarının, meme coin’i Ethereum dışındaki blockchain’lere dayalı olarak listelemeyi teklif ettiklerini iddia ederek şu anda kripto borsalarını hedeflediklerini belirtti.

Özellikle dolandırıcıların sahte SHIB token’larını Fantom ve BNB Chain’e dayandırdıkları iki blockchain’e dikkat çekti. Borsa listeleme yöneticilerine orijinal Shiba Inu’nun yalnızca Ethereum’da (ERC20) bulunduğunu hatırlattı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin