featured

Shiba Inu yatırımcıları için krizi fırsata çevirmenin yolları ve yeni meme coin alternatifleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), 2023 yılını yüksek bir fiyatla kapatmak istiyor. Şu anda grafiklerde net bir satın alma sinyali olmamasına rağmen yatırımcıların güveni yüksek gibi görünüyor.

SHIB sahipleri, bir satın alma sinyali beklerken gözde meme coin’in fiyatını 0,00001 dolar seviyesinin üzerinde tutmak için mücadele ediyor.

Shiba Inu fiyat tahmini:

Kripto para piyasasında dalgalanmalar devam ederken piyasa lideri olan Bitcoin, kritik seviyelerde tutunmaya çalışıyor. BTC fiyatında net bir hareket olmadığı için diğer kripto para birimleri de genel olarak kararsız bir fiyat hareketine sahip. Birçok altcoin gibi Shiba Inu fiyatı da özellikle 0,00001 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını kaybetmemek için mücadele ediyor. Bu seviye meme coin için önemli çünkü, sıradaki yükseliş hareketi bu destekten başlayabilir.

Shiba Inu

ABD’deki ilk spot borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) yönelik yaklaşımlar sebebiyle yatırımcılar, Bitcoin’den elde ettikleri kârları realize etmeyi ve paralarını bir sonraki boğa sezonu öncesinde popüler altcoin’lere aktarmayı düşünüyor olabilir.

Shiba Inu (SHIB) kritik desteği korurken sıradaki hareket ne olacak?

Shiba Inu fiyatı, son üç aydaki kazançlarını büyük ölçüde azalttı. Şimdi ise boğalar daha fazla kaybı önlemek için fiyatı 0,00001 dolarda bulunan güçlü destek noktasının üzerinde tutmaya çalışıyor. Bu seviye, sıradaki rallinin başlayabileceği bir nokta olduğu için büyük öneme sahiptir.

Bununla birlikte, yukarı yönde de boğaların mücadele etmesi bazı önemli direnç noktaları bulunmaktadır. Bu seviyeler sırasıyla 0,000011 dolar, 0,000013 dolar ve 0,000015 dolardır.

Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi, önümüzdeki işlem seanslarında bir satış sinyalinin gelmesiyle trendin tersine dönme olasılığının olduğunun sinyalini veriyor.

Shiba Inu’da short pozisyonlara girmeyi düşünmeden yatırımcılar, ilk olarak gözde meme coin’in fiyatının 0,00001 dolarda bulunan kritik destek noktasının altına düştüğünden ve mavi MACD çizgisinin kırmızı sinyal çizgisinin altından geçtiğinden emin olmalıdır. Kesin olarak düşüşün başlaması için momentum göstergesinin de ilk olarak nötr bölgeye ve ardından da negatif bölgeye doğru kayması gerekiyor.

Aksine, long pozisyonlara girerken göz önünde bulundurulması gereken temel faktör ilk olarak 0,00001 dolarda destek noktasının onayıdır. İkinci olarak, MACD göstergesindeki düşüş eğilimi yerini bir satın alma sinyaline bırakmalı. Üçüncü ve son olarak bakmaları gereken şey ise Shiba Inu fiyatının en azından 0,0000105 dolarda bulunan kısa vadeli direnç noktasının üzerine çıkmasıdır. Bu koşulların hepsinin gerçekleşmesi durumunda gözde meme coin’in fiyatı boğaların güçlenmesiyle yükselişe geçecektir.

4 Aralık tarihinde 20 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) 200 günlük EMA’nın üzerine çıkması ve 50 günlük EMA’nın 200 günlük EMA seviyesinin üzerine çıkmasıyla başlayan hareketli ortalamalardaki yükseliş geçişleri SHIB fiyatındaki potansiyel yükseliş trendini desteklemektedir.

Ayrıca, Aralık başında 75’lik zirvelerden 21 Aralık’ta 56’ya düşen Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) olumsuz hissiyatını da akılda tutarak dikkatli olunmalıdır. Çünkü bu göstergenin de yavaş yavaş nötr bir bölgeye düşmesiyle ayıların güç kazanacağı düşünülmektedir.

Meme coin’ler kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri token’lar arasındadır. En popüler iki meme coin olan Shiba Inu ve Dogecoin arasında bir karar veren yatırımcılar, 1 Ocak’tan bu yana %125 oranlarındaki yatırım getirisi ile aynı büyüme potansiyeline ulaştıklarını göz önünde bulundurarak ikisinden birini seçme özgürlüğüne sahipler.

Shiba Inu arama trendlerinin son 30 günde Aralık ayının en yüksek seviyesi olan 100’den şu anki 43’e sert bir şekilde düşmesiyle birlikte, riski azaltmanın bir yolu olarak portföyü diğer varlıkları da içerecek şekilde çeşitlendirmeyi düşünmek mantıklı olabilir.

Ancak kripto para piyasasındaki meme coin’leri sadece Dogecoin ve Shiba Inu ile sınırlı tutmak oldukça yanlış bir karar olacaktır. Zamanlamanın çok kritik olduğu kripto para piyasasında, yüksek potansiyelli projeleri erken zamanda keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. İşte bu noktada, alternatif bir meme coin olarak şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Kripto para piyasasında yeni bir meme coin alternatifi: Meme Kombat

Kripto dünyasının dikkat çeken yeni oyuncularından biri olarak Meme Kombat, diğer popüler meme coin’lerine alternatif bir soluk getiriyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı farklı bir perspektif sunuyor.

Meme Kombat

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek eksik kalır; çünkü bu token, eğlenceyi ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçebilir ve bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabilirler. Oyunun keyfini çıkarırken aynı zamanda token kazanma fırsatı da bulunuyor. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşıyor ve kripto para dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Savaş Arenası adı verilen oyun alanında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Oyun, blockchain teknolojisi sayesinde son derece şeffaf ve güvenilir bir şekilde işliyor. Bu da, yatırımcıların bu projeye güvenle katılabilecekleri anlamına geliyor. Hemen Meme Kombat token’ları satın alarak savaş arenalarında rekabet edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, token sahiplerine $MK stake ederek %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunuyor. Ayrıca, kullanıcılara projeye katıldıktan sonra eğlenceli oyunlar oynama imkanı da sunuyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bunun %50’si, yani 6 milyonu ön satışa sunuldu. Yatırımcıların ilgisinin yüksek olduğu bu projeye henüz ön satış aşamasındayken katılıp siz de Meme Kombat dünyasının heyecan verici bir oyuncusu olabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin