featured

Shiba Inu (SHIB) yakım oranı artmaya devam ediyor: Fiyatı yükseltmeye yeterli olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), piyasada genel olarak düşüşte olmasına rağmen ilgi görüyor. Meme coin, son 24 saat içinde %2,14 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00001004 dolar civarında işlem görüyor.

SHIB fiyatının yüksek volatilite yaşaması alışılmadık bir durum değil. Volatilitenin etkisi sabit olsa da, kripto para biriminin temel deflasyonist ölçüsü olan yakma oranının etkisi de sabittir. Yakma oranı, ölü cüzdanlara gönderilen ve dolaşımdan çıkarılan SHIB arzının bir ölçüsüdür.

Shibburn’den gelen veriler, kullanım oranının %1,439 oranında arttığını ve toplam 15,399,176 SHIB token’ının ölü bir cüzdana gönderildiğini gösteriyor. Bu, Shiba Inu ekosisteminde yakılmak üzere SHIB üreten birçok işlem olduğunun kanıtıdır.

Shiba Inu

Uzmanlar, SHIB yakma oranı ile buna karşılık fiyattaki artış arasında bir paralellik kuruyor. Artan bir yanma oranı, daha yüksek taleple birleştiğinde fiyatı yükselişe gönderebilecek büyük bir gelen arz şokunun göstergesidir.

Yanma oranı fiyatı yükseltmek için yeterli mi?

Uzmanların görüşüne göre, meme coin’in fiyatını önemli ölçüde yükseltmeye yetecek Shiba Inu miktarının bir günde üretilmesi çok zor olacak.

Fiyat artışı, birçok farklı faktörün bir fonksiyonudur. Piyasadaki daha geniş eğilim, SHIB sahiplerini etkilemenin yollarından bir tanesidir.

Kripto piyasası haftaya düşüş eğilimi ile başlarken kullanım oranı meme coin fiyatı üzerinde o kadar olumlu bir etkiye sahip olmayabilir. Bununla birlikte, artan bir satın alma oranı ve olumlu piyasa görünümü, hafta ilerledikçe Shiba Inu fiyatının artmasına olanak sağlayabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin