featured

Shiba Inu (SHIB) yeniden parlıyor: Shibarium’un başarıları yatırımcıların tutma eğilimini güçlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), yeniden yükseliş işaretleri göstererek yatırımcı ilgisini toplamayı başardı.

Yeni hafta genel olarak kripto para birimlerinin fiyatında düşüş ile başlamış olsa da, grafiklerde görüldüğü gibi yeniden net toparlanma işaretleri var. Özellikle gözde meme coin’lerden Shiba Inu, kritik destek noktalarını yeniden test ederek, biriktirmeye ve fiyatını yukarı çekmeye istekli alıcıların ilgisini çekti. Çeşitli zincir üstü göstergelerin şu anda yükseliş eğilimini yansıttığını ve yatırımcıların bu fiyat dalgalanması sırasında giderek daha fazla long pozisyonları tercih ettiğini vurgulamakta fayda var.

Shiba Inu volatilitesi yüzde 60’da kaldı

Shiba Inu meme coin’inin arkasındaki ağ olan Shibarium, SHIB token’larına olan talebi etkileyen önemli başarılar elde ediyor. Özellikle yaşanan son fiyat düşüşüne rağmen satın alma ilgisinde bir artış olduğu görülüyor. Satın alma işlemlerindeki bu artış, meme coin için bir toparlanma rallisinin yolunu açtı.

Ek olarak Shibarium, işlem faaliyetlerinde kayda değer bir geri dönüş gösterdi. Dikkate değer bir dönüm noktası olarak Shibarium’daki işlem sayısı, bir gün önce 29,280 iken, 23 Kasım tarihinde 43,690’a yükseldi. Ancak Shibarium Scan’in son verilerine göre bu veri daha sonra 15,680’e düştü.

Shibarium, toplam dört milyon işlemi aşarak önemli bir zirveye ulaştı. IntoTheBlock verilerine göre Shiba Inu’nun volatilitesi, piyasa düzeltmesinin ortasında bile istikrarını korudu. Bu da, bahsedilen dönem içinde ticari ilginin sabit kaldığını gösteriyor.

Shiba Inu SHIB

Volatilitenin %60’ın üzerinde kalmasıyla yükseliş eğilimi potansiyeli korunmaya devam ediyor. Ayrıca MVRV (Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere) oranının azalması, alıcılar için olumlu bir senaryonun hâlâ geçerli olduğuna işaret etmektedir. Shiba Inu’nun MVRV’si 1’den şu anki seviyesi olan 0,429’a düştüğü için, yatırımcıların ellerindeki token’ları tutma olasılıkları daha yüksek.

Yüksek bir MVRV oranı yatırımcıların tarihsel olarak satışa yöneldiğini gösterirken, negatif bir MVRV ise varlığın değerinin düşük olduğunu ve tüm SHIB token’ların mevcut fiyattan satılması durumunda potansiyel kayıplara yol açacağını gösterir.

SHIB fiyatı için sırada ne var?

Piyasadaki satıcılar, SHIB token’ının fiyatını 4 saatlik fiyat grafikteki 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) altına çekmeye çalıştı. Ancak, son toparlanma işaretlerinden de anlaşıldığı üzere alıcılar hızla devreye girdi. Son saatlerde ise SHIB fiyatı eski ivmeyi yeniden kazanmak için anlık direnç noktalarının üzerine çıkmaya çalışıyor. Gözde meme coin’in fiyatı son 24 saat içinde %1,5 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000832 dolar civarında işlem görüyor.

Shiba Inu, alıcıların güvenini güçlendirmek için doğrudan Fib kanallarının üzerine çıkmayı hedefliyor. Ancak satıcılar, fiyatın zirveye ulaştığı sırada short pozisyonlar açmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Yükseliş trend çizgisinin altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda satış dalgası başlayacaktır. Ayıların güçlenmesi durumunda gözde meme coin’in fiyatı 0,0000075 dolar civarına bir düşüş gerçekleştirerek konsolide olabilir.

Öte yandan, gözde meme coin’in fiyatı destek noktasından başlayan toparlanma hareketine devam ederse işler değişebilir. Bu durumda alıcıların düşük fiyatlardan satın alma fırsatını değerlendirmek için aktif oldukları görülebilir. Sonuç olarak alıcılar fiyatı 0,0000087 dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı ve burada bir kapanış yapmayı hedefleyeceklerdir. Başarılı olmaları durumunda fiyat ivme kazanabilir. Her şeyin olumlu olması durumunda Shiba Inu fiyatı 0,0000096 dolara yükselmeyi hedefleyecektir.

Bulut madenciliği ve staking ile sıra dışı bir kripto yolculuğu: Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasında öne çıkan bir isim haline gelerek, bulut madenciliğini benzersiz bir şekilde ele alıyor ve yatırımcıların deneyimini kökten değiştiriyor. Kullanıcılara olağanüstü bir kripto para ön satış deneyimi sunmanın yanı sıra, BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara daha güvenli bir rota sunuyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor ve aynı zamanda BTCMTX token’larının istenilen an borsalarda kolayca alınıp satılabilir olması, yatırımcılara büyük bir esneklik sağlıyor. Sonuç olarak Bitcoin Minetrix projesinin, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir perspektif sunmaya hazırlandığı söylenebilir.

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştiriyor. Platformda, kullanıcılar $BTCMTX token’larını satın alabilir ve bu token’ları stake ederek bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Ayrıca, platform üzerinde pasif gelir elde etme şansı da bulunuyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Yatırımcılar, bu proje sayesinde geleneksel madencilik süreçlerinden sıyrılabiliyorlar. Çünkü buradaki süreç, Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleştirilir ve bulut madenciliği kredileri kazanılır. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülür.

Ayrıca, proje merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir, bu da güvenlik açısından büyük bir avantajdır ve yatırımcıların projeye olan güvenini artırır. Bitcoin Minetrix, kripto dünyasına yeni giriş yapan yatırımcıların dahi kolayca anlayabileceği bir tasarıma sahiptir, bu da her seviyeden yatırımcının projenin içinde olabilmesine olanak tanır.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

$BTCMTX, ilk aşama için oldukça çekici bir fiyat olan 0,011 dolarla satışa sunuldu. Siz de hemen bu yeni ve gelecek vadeden projenin bir parçası olabilir, erken aşamada yeni fırsatları yakalayabilirsiniz.

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin