featured

Shiba Inu (SHIB) uzun vadeli fiyat tahmini: Yeni ATH ne zaman gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) uzun süredir eski ihtişamına kavuşmaya çalışıyor. Her ne kadar yükseliş denemeleri yapıyor olsa da, kripto piyasasındaki olumsuz hissiyat ve makroekonomik sebepler dolayısıyla başarılı olamadı. Tanınmış bir kripto analiz firması olan Telegaon, SHIB fiyatının ne zaman daha yükseklere ulaşabileceğine dair tahminlerini paylaştı.

What Is Shiba Inu (SHIB)? | Binance Academy

Telegaon, gözde meme coin’in geçmişine ve mevcut performansına ilişkin derin teknik analizler yaptı.

Telegaon, kripto endüstrisindeki en iyi analiz firmalarından biridir ve piyasada görüşlerine oldukça saygı duyulmaktadır. Telegaon tarafından paylaşılan rapor, SHIB fiyatını 2023’ten 2030’a, ardından 2040 ve 2050’ye kadar olan tahminlerini içeriyor.

Rapora göre, ilk olarak Shiba Inu’nun Ekim 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008845 doları aşması gerekiyor. SHIB bu zirveye ulaştığından beri istikrarlı olarak düşüyor.

Bu önemli gerilemeye rağmen Shiba Inu topluluğu potansiyel bir geri dönüş konusunda iyimser. Zamanlama belirsizliğini korusa da Telegaon’un SHIB için daha ilginç tahminleri var.

Shiba Inu (SHIB) fiyat tahmini:

Açıklanan tahminlere göre Telegaon, Shiba Inu’nun (SHIB) 2050 yılına kadar ortalama 0,89 dolar seviyesinde işlem görmesini bekliyor. Beklenen maksimum fiyat 1,06 dolar iken, minimum fiyat ise 0,62 dolar olarak belirlendi. SHIB şu anda 0,000007394 dolar seviyesinde işlem gördüğü için 0,89 dolara ulaşmak %12,036,686’lık bir artışa ihtiyacı vardır.

Daha da ileri giderek Telegaon, SHIB fiyatının 2030 yılına kadar minimum 0,000593 dolar ve maksimum 0,000712 dolar seviyelerinde olacağını tahmin ediyor. Bu sene için öngörülen ortalama fiyat ise 0,000646 dolardır.

Ayrıca 2040 yılı için de beklenen ortalama fiyat 0,076 dolar olurken, minimum 0,054 dolar ve maksimum ise 0,089 dolar olarak öngörüldü.

Shiba Inu SHIB

Bu tahminlerin Google Bard’ın SHIB fiyatına yönelik tahminlerine oldukça benzemesi dikkat çekicidir. Ancak, bunlar ilgi çekici öngörüler olsa da analiz firmasının tahminlerin finansal tavsiye olarak alınmaması gerektiğini belirtmek önemlidir.

TimesTabloid


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin