featured

Shiba Inu (SHIB) fırtınası devam ediyor: Fiyat yükselirken balina ilgisi neden azalıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı iki hafta içinde %13 oranında bir artış kaydederek grafiklerini yeşile boyadı. Blokchain token yakma ve piyasa faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken sıradaki hareketinin yükseliş olacağı tahmin ediliyor. Popüler kripto analistleri de kritik direnç noktalarının önemine dikkat çekiyor ve takip edilmesi gereken seviyeler hakkında ipuçları veriyor. Peki Shiba Inu fiyatının sıradaki hedefi nerede?

Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, lider Bitcoin’in son saatlerde 52,000 dolar seviyesinin üzerine çıkmasının ardından kayda değer bir artış kaydetti. Yalnızca SHIB değil, meme coin piyasasının genelinde bir hareketlenme yaşandı. Yatırımcılar, yukarı yönlü hareketin devam edeceğini düşündüğü için çeşitli Fibonacci seviyelerinden hevesle token satın alıyor.  Bununla birlikte SHIB fiyatı arttıkça, büyük ölçekli yatırımcıların ilgisinde gözle görülür bir düşüş yaşanıyor ve bu da önemli işlem hacimlerinde bir düşüşe işaret ediyor. Bu eğilim, meme coin için olası bir düzeltme konusunda alarmların çalmasına sebep oldu.

Shiba Inu (SHIB) balinaların desteğini kaybetti

Son 24 saat içinde SHIB piyasası, yaklaşık 137,200 dolar değerindeki pozisyonların tasfiye edilmesiyle önemli bir tasfiye yaşadı ve bu etki, piyasanın her iki tarafındaki yatırımcılar arasında eşit olarak dağıldı. Özellikle Shiba Inu, açık pozisyonlarda %2,3’ten fazla artış göstererek toplam 27,6 milyon dolara ulaşan bir artış yaşadı. Bu da gözde meme coin’in ticaret faaliyetinin arttığını gösteriyor.

Shiba Inu SHIB fiyat tahmini

Fiyatlar ve işlem hacimlerindeki artışa rağmen büyük ölçekli yatırımcıların katılımında gözle görülür bir düşüş var. IntoTheBlock aracılığı ile elde edilen verilere göre verilerine göre büyük işlemlerin hacminde önemli bir düşüş yaşandı ve 4,57 trilyon SHIB’den 1,2 trilyon SHIB’e düştü. Bu balina yatırımcıların ilgisindeki bu önemli düşüş, Shiba Inu fiyatındaki oynaklığın azalmasına yol açtı.

Ancak fiyatın gelecekteki potansiyeli, merakla beklenen bazı gelişmeler nedeniyle yükselişe işaret ediyor. En son paylaşılan SHIB dergisi, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Kusama’nın Shibarium ve SHIB ekosistemindeki yaklaşan gelişmeleri vurgulayan görüşlerini içeriyor. Paylaşılan makalede Kusama, Shibarium’u önde gelen meme platformu hâline getirme ve bir ağ durumu oluşturma çabaları da dahil olmak üzere önemli ilerlemeleri özetlemektedir.

Kusama, Ethereum’daki likiditeyi ve Shibarium’a entegrasyonunu artırmayı amaçlayan benzersiz bir NFT projesi olan “THE SHEboshis” adlı 404 Eth Standardı ile yeni bir deney planlarını açıkladı. Yaklaşan sürümler arasında ShibaSwap 1.5 ve 2.0 yükseltmesi yer alıyor ve birçok token ile proje Shibarium’a taşınıyor.

SHIB fiyatı için sırada ne var?

Shiba Inu’nun son performansı, fiyatın hareketli ortalamalarının üzerinde gezindiğini gösteriyor ve bu da satın alma ilgisinde bir artışa işaret ediyor. Boğalar şu anda fiyatı EMA-20 seviyesinde bulunan trend çizgisinin üzerinde tutuyor. Ancak ayılar da 0,00001 dolar seviyesinde savunmaya yapmaya devam ediyor. Shiba Inu son 24 saat içinde %2,5 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000993 dolar civarında işlem görüyor.

20 günlük EMA’nın 0,0000096 dolara yükselmesi ve RSI göstergesinin 65 civarında olması nedeniyle satıcılar için kesin bir avantaj yok. Sonuç olarak, eğer alıcılar 0,00001 dolarda bulunan direnç noktasını aşabilirse gözde meme coin’in fiyatı 0,11 dolarda bulunan sıradaki dirence doğru hareket etmeye başlayabilir.

Öte yandan, satıcıların fiyatı hareketli ortalamaların altında çekmesi durumunda avantajı ele geçirebilirler. Bu durumda SHIB fiyatı sırasıyla 0,0000092 dolar ve 0,0000085 dolar seviyelerinde bulunan kritik destek noktalarına düşebilir.

Kripto para piyasasında meme coin’ler gün geçtikçe daha çok dikkat çekiyor. Özellikle 2024 yılında yeni çıkan coinler yatırımcıların odağında. Meme coin dünyasına getirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettirmeye hazırlanan ve şu anda ön satış aşamasında olan coinlerden bir tanesi de Meme Kombat projesidir. Peki Meme Kombat nedir?

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme coin dünyasına yeni bir soluk: Meme Kombat

Kripto dünyasının dikkat çekici yeni oyuncularından biri olan Meme Kombat, diğer popüler meme coin’lerine dinamik bir alternatif sunuyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı taze bir bakış açısı getiriyor.

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek yetersiz kalır; çünkü bu token, eğlenceyi ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Play-to-Earn (Oyna-Kazan) deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçerek diğer oyuncularla savaşabiliyorlar. Oyunun tadını çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda token kazanma fırsatı da buluyorlar. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşıyor ve kripto para dünyasını eğlenceli bir maceraya dönüştürüyor.

Savaş Arenası adı verilen oyun alanında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Oyun, blockchain teknolojisi sayesinde son derece şeffaf ve güvenilir bir şekilde işliyor. Bu da yatırımcıların güvenle bu projenin bir parçası olabilecekleri anlamına gelmektedir. Yani hemen, Meme Kombat token’ları satın alarak güvenle savaş arenalarında rekabet edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bunun %50’si yani, 6 milyonu ön satışa sunuldu. Her ön satış turunda token’ın fiyatı, 10 milyon dolarlık bir üst limite sahip olacak şekilde 1,667 dolar olması hedefleniyor.

Ön satış dışında toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda. Kalan yüzde 10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak. Yatırımcıların bu projeye olan ilgisi ile oldukça yüksek. Çünkü ön satışın başlamasından yalnızca birkaç saat sonra proje 50,000 dolar toplamayı başardı. Bu alternatif projenin bir parçası olmak isteyenler ön satışa göz atmak isteyebilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin