Shiba Inu en popüler coin, shiba neden popüler, shiba abd, shiba alınır mı

Shiba Inu (SHIB), verilere göre ABD’de en popüler meme coin’i oldu: Yüzde 60 ilgi var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu en popüler memecoin oldu!

Kripto sıralama platformu CoinGecko, son çalışmasının sonuçlarını paylaşıyor ve en popüler meme coin’leri ülke ve bölgeye göre belirlemeye çalıştı. Çalışma, pazar payı açısından en yüksek 15 meme para birimini, bu yılın şimdiye kadar toplam sayfa görüntüleme sayısına göre inceledi. Sonuçlar, ABD’nin meme coin çılgınlığında öncülük ettiğini gösteriyor; en üst meme coin sayfalarının neredeyse 2 milyon görüntülemesi ve 2023 yılındaki ilginin %23.6’sı ABD’den geliyor.

Shiba Inu (SHIB), bu yıl ABD’de meme coin’lerdeki ilginin %60.7’sini toplayarak ülkedeki en popüler meme coin oldu. PEPE meme coin’i, ABD’deki meme coin ilgisinin %11.8’ini tetiklerken, onu BONK ve VOLT takip etti. ABD’nin yanı sıra, Hindistan ve Birleşik Krallık (BK) da 2023 yılında meme coin çılgınlığı yaşıyor ve bu yıl tüm meme coin hayranlarının yarısından fazlasını oluşturuyorlar.

Hindistan, bu yıl küresel meme coin ilgisinin %20.3’ünü oluşturarak ikinci sırada yer alıyor. Hindistan’da, en popüler coin’ler Shiba Inu ve Baby Doge Coin. Meme coin’ler Güneydoğu Asya’da Filipinler ve Malezya’da, Afrika’da Nijerya ve Fas’ta, Okyanusya’da Avustralya ve Yeni Zelanda’da ve Kanada’da da seviliyor. FLOKI, SHIB ve BONK Filipinler’de meme coin çılgınlığı yaratırken, Nijerya’da FLOKI, AIDOGE ve ELON en popüler memecoinler olarak göze çarptı.

 

İnsanlar en çok Shiba Inu (SHIBA)’ya ilgi gösteriyorlar

CoinGecko’nun meme coin’lerdeki genel ilgiyi analizine göre, 2023 yılındaki en popüler meme para birimleri arasında %46.7’lik ilgiye sahip olan Shiba Inu, insanların en çok ilgi gösterdiği meme para birimidir.

 

Shiba Inu Price surges by record 70% after Robinhood listing petition gains popularity | Other tech news

u.today

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin