featured

Shiba Inu fiyatı yakım etkisiyle yükseldi: Binance’nin SHIB hamlesi fiyat dalgalanmalarını azaltacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası daha geniş konsolide olurken Shiba Inu (SHIB) fiyatı, son 24 saat içinde yüzde 3 arttı. Son 24 saat içinde yakılan 79 milyon SHIB token sayesinde piyasa arzı azaldı ve yukarı yönlü fiyat baskısına yol açtı.

Shibburn’den alınan verilere göre, SHIB token yakımı için hızlandırılmış oran son 24 saat içinde yüzde 15 arttı. Kripto para yakma oranı, arzın bir kısmının dolaşımdan kalıcı olarak çıkarılması sürecini ifade eder. Bu da bir kıtlık etkisi yaratarak kripto değerinin yükselmesine yol açıyor.

Bunun yanında geliştirici faaliyeti SHIB fiyatının yükselmesine önemli ölçüde katkıda bulunmuştur. Geçtiğimiz ay 1 Temmuz’dan bu yana SHIB fiyatı yüzde 25’ten fazla artış gösterdi. Ayrıca Shibarium lansmanı yaklaşırken Shiba Inu blok zincirindeki alım satım faaliyetinin daha da artması muhtemeldir. Böylece yatırımcılar Shiba Inu’da daha fazla fiyat aktivitesi görebilirler.

Shıba

Binance, Shiba Inu için OTC işlem limitlerini artırdı!

Shiba Inu fiyat rallisini destekleyen bir diğer neden de kripto borsası Binance’in SHIB için OTC işlem limitini artırması. Binance’in dünyanın en büyük kripto borsası olması, SHIB için işlem hacmini önemli ölçüde artıracaktır. Binance’te Shhiba Inu için yeni OTC işlem limiti 30.000 dolardır.

Tezgâh üstü (OTC) alım satım, belirli bir miktardaki varlığın belirli bir fiyattan satışı için alıcılar ve satıcılar arasında doğrudan pazarlık yapılmasını sağlayan bir kripto para alım satım şeklidir. OTC ticareti, piyasa bozukluklarını azaltmak ve fiyat dalgalanmalarını en aza indirmek için tasarlanmıştır.

Shiba Inu ve XRP kullanıcıları için bu olumlu gelişme; SHIB/USDT, SHIB/USDC, XRP/BTC, XRP/USDT ve XRP/USDC gibi yeni işlem çiftleri sunmaktadır.

Geliştirilmiş limitler sayesinde BinanceUS OTC portalındaki yatırımcılar artık desteklenen bu SHIB alım satım çiftleri için maksimum 30.000 USD değerinde alım satım emirleri gerçekleştirebilecek. Basın saati itibarıyla SHIB; 5,94 milyar USD piyasa değeriyle 0,00001008 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin