featured

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi: Yakım işlemleri hız kesmeden devam ederken yeni haftada nasıl bir performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), son zamanlarda kayda değer kazançlar elde ederek yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Şu anda kripto piyasası katılımcıları arasında, 2021’deki yükselişe benzer potansiyel bir yeniden canlanma olacağına dair bir inanç mevcut.

Popüler bir kripto analisti olan Ali Martinez, gözde meme coin’in fiyatının kısa vadeli bir düzeltme aşamasından geçiyor olmasına rağmen, teknik göstergelerin yeniden dirilişe dair işaretler verdiğini düşünüyor.

Martinez 10 Mart tarihinde X sosyal platformunda yayınladığı bir gönderide, dört saatlik grafikteki fiyat hareketlerine atıfta bulunarak SHIB fiyatının bu hafta yükseliş eğiliminde işlem göreceğini söyledi.

Shiba Inu SHIB fiyat tahmini

Gözde meme coin’in dört saatlik grafiğinde bir simetrik üçgen modeli oluştuğu görülüyor. Eğer kritik bir öneme sahip olan 0,000038 dolardaki direnç noktasının üzerinde kalıcı bir kapanış yaparsa %40’lık bir artış tetiklenecektir. Bu potansiyel yükseliş Shiba Inu fiyatının 0,000052 dolara doğru hareket etmesine olanak sağlayabilir.

Ancak Martinez, yatırımcıları 0,000033 dolarda bulunan destek noktasını takip etmeleri konusunda uyardı. Çünkü bu seviyenin kaybedilmesi durumunda ayılar güç kazanarak yeni bir düşüş hareketi başlatabilir.

Shiba Inu aktivitelerindeki canlanma heyecan yaratıyor

Teknik analizlere göre, Shiba Inu ağının faaliyetlerinde bir yeniden canlanma yaşandı. Bu da topluluk içinde yenilenen bir ilgi ve katılımın sinyalini verdi. Örneğin IntoTheBlock blockchain analiz firması aracılığı ile elde edilen verilere göre Shiba Inu, aktif adreslerde Şubat ayının ortalamasından 5 Mart’ta 21,000’e kadar şaşırtıcı bir şekilde yaklaşık %2,000 oranında bir artış kaydetti.

Günlük aktif adreslerdeki bu artış, SHIB’in özel topluluğu olan Shiba Army’nin yeniden faaliyete geçtiğini gösteriyor.

Shiba Inu’nun önemli kullanım örneklerinin eksikliği göz önüne alındığında topluluk, ön plana çıkmak için sürekli ağ gelişimi gibi unsurlara da güveniyor. Faaliyetlerden bazıları, daha fazla fayda elde etmek için fazla SHIB tokenlarının yakılmasını gerektirir.

Bu doğrultuda Shibburn X hesabı, son yedi günde 14,238,113,469 adet SHIB tokenının yakıldığını paylaştı. Bu, haftalık yanma oranında %6,478,69 gibi etkileyici bir artış gerçekleştiğine işaret etmektedir. Yakım işlemleri, dolaşımda olan token arzını azaltmaya yardımcı olduğu için oldukça önemlidir. Ayrıca bu tür kalıcı token yok etme işlemleri, fiyatı da hareketlendiren unsurlardan bir tanesidir. SHIB yakım işlemleri de bu amaçla hız kesmeden devam ediyor. Dolayısıyla piyasa hissiyatının olumlu kalması durumunda fiyatında yükselmek için yeterli alana sahip olduğu söylenebilir.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi: Sıradaki hareket hangi yönde olacak?

SHIB, son 24 saat içinde %5 oranında küçük bir geri çekilme kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada Bu 0,00003306 dolar civarında işlem görüyor. Aylık grafiğe bakıldığında karşımıza oldukça umut vadeden bir tablo çıkıyor. Çünkü gözde meme coin’in fiyatı son 30 gün içinde %255 oranında bir artış kaydetti.

Bu etkileyici performansı sayesinde SHIB, kripto para piyasasındaki yerini de sağlamlaştırmayı başardı. SHIB’i 19,74 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Shiba Inu, kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada ilk 10 arasındaki yerini yeniden kazanmış oldu.

Özetle, teknik göstergelerin yanı sıra Shiba Inu’nun beklentileri de genel piyasanın nasıl hareket ettiğine bağlı. Bu yüzden herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketlerini de yakından takip etmek önemlidir. Ayrıca kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden her an her şeyin değişebileceğini akılda tutmalısınız.

Her gün gelişen ve büyüyen kripto para piyasasında, yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek maksimum kârı elde etme şansı vermektedir. Bunun farkında olan yatırımcılar 2024 yılında yeni çıkan coinleri yakından takip etmektedir. Meme coin piyasası da gün geçtikçe daha fazla yatırımcı çekerken, yeni meme coin’lerden bir tanesi olan Scotty AI şu anda ön satış aşamasında. Peki, Scotty AI nedir ve fiyat potansiyeli neden takip etmeye değer?

Scotty AI: Yapay zeka ile blockchain arasındaki benzersiz uyum

Scotty AI Coin, Ethereum blockchaininde faaliyet gösteren ve kripto dünyasının muhafızı olma hedefini taşıyan yenilikçi bir projedir. İskoç siyah Teriyeri köpeği ırkından ilham alan Scotty AI ekibi, kripto pazarında güvenliği sağlamak ve dolandırıcılığı önlemek için merkezi olmayan yapay zeka tabanlı bir ekosistem kurmayı amaçlamaktadır.

Scotty the AI satın al

Scotty AI platformu, ileri düzey yapay zeka teknolojisini kullanarak özellikle blockchain işlemlerini ve akıllı sözleşmeleri otomatik ve ölçeklenebilir bir şekilde analiz eder. Bu sayede, potansiyel düzensizlikleri, şüpheli işlemleri ve güvenlik açıklarını anında tespit ederek dolandırıcılık, kimlik avı ve cüzdan saldırıları gibi tehditleri önlemeye odaklanır. Ayrıca, Scotty AI, yapay zeka teknolojisini ve meme coin kavramını başarılı bir şekilde birleştirdiği için kripto piyasasındaki diğer projelerden ayrılmaktadır.

Piyasadaki en kapsamlı yapay zeka projelerinden biri olmanın yanı sıra sağlam temellere sahip bir meme coin projesidir. Bu özellikleri sayesinde Scotty AI, kripto dünyasında daha güvenli bir gelecek için öncü bir rol üstlenmeyi amaçlar.

Scotty AI, Ethereum tabanlı bir proje olup ERC20 token formatında sunulmuştur. Şu anda ön satış etkinliği devam etmektedir. Scotty AI tokenlerine sahip olmak için resmi web sitesini ziyaret edip cüzdanınızı bağlamanız yeterlidir. Sonrasında, BNB/USD veya MATIC/ETH çiftleri üzerinden alım yaparak erken aşamada kazanç elde etme fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Scotty the AI satın al

Finbold


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin