featured

Shiba Inu ekibi açıkladı: “Büyük yakım işlemlere rağmen neden fiyat artmıyor?”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) ekibi, “Büyük çaplı yakım işlemlerinden sonra fiyat neden hareket etmiyor?” sorusunu ele aldı. Yakım işlemleri, satın alma hacmi ile eşleşmediği sürece tek başlarına fiyatı önemli ölçüde etkileyemeyebilir.

Shiba Inu

Ancak, aktif kaldığı, toplumun ilgisini koruduğu ve benimsenmeye devam ettiği sürece SHIB fiyatındaki büyüme potansiyeli sınırsızdır.

Shiba Inu fiyatı neden artmıyor?

Shiba Inu ekibi yakın zamanda topluluk arasında dolaşan ortak bir soruyu ele aldı: “Büyük yakım işlemlerinden sonra fiyat neden değişmiyor?” Ekip, mevcut satın alma oranıyla eşleşmedikçe tek başına yakmaların fiyatı önemli ölçüde etkilemesinin pek olası olmadığını açıkladı. Örneğin, bir haftada 10 milyar token yakmak, günlük olarak daha büyük bir satın alma hacmi olmadığı sürece fiyatı etkilemeyecektir.

Bir token’ın fiyatı yalnızca yakılan hacimlerle belirlenmez. Yeni bir token, arzının %90’ını yakabilir.  Ancak o token için talep yoksa bunun pek de fazla bir değeri yoktur. Arz ve talep her zaman fiyat hareketi için kilit faktörler olmuştur.

Token’a olan talep artarsa ​​ve daha fazla insan onu satın almaya başlarsa, mevcut arz kıtlık yaratarak azalır. Bu artan talep ve azalan arz, token fiyatını olumlu yönde etkileyebilir.

İleriye bakıldığında, Shiba Inu’nun kripto alanındaki geleceği umut verici görünüyor. Shiba Inu aktif kaldığı, toplumun ilgisini koruduğu ve benimsenmeye devam ettiği sürece, büyüme potansiyeli sınırsızdır.

Kripto dünyası hâlâ büyüyor ve bunun daha fazlası da açınılmaz. Google ve Apple gibi devler tamamen kripto para birimini benimsediğinde piyasada gerçekten büyük bir etki yaratacaktır. Shiba Inu sadece iki yaşında ve henüz yolun çok başında. Ayrıca, blockchain’e inşa edilmekte olan pek çok şeyin henüz yayınlanmadığını da aklınızda tutmalısınız.

CryptoNewsLand


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir