featured

Shiba Inu yatırımcıları dikkat! SHIBA 2022 yılında yeni dip seviyeleri yaratma riskiyle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların gözdesi olan meme coin’lerden Shiba Inu fiyat hareketi, aşağı yönlü riskler taşımaya devam ediyor. Hatta bu sefer SHIBA, yeni dipler bile oluşturabilir.

Şaşırtıcı bir şekilde geçtiğimiz hafta SHIBA, yatırımcılar için bir giriş fırsatı oluşturmuştu.

Shiba Inu fiyat hareketi cuma günkü kapanışta, günlük Ichimoku grafiğinde İdeal Ayı Ichimoku Kırılımını gerçekleştirdi. 22 Kasım 2021 tarihinden bu yana ilk kez düşüş eğilimi görülüyor. Şimdiye kadar, ayılar satış baskısında devam eden bir hareket izlemedi. Ukrayna’da geçici bir ateşkesle ilgili haberler, çok yakında olumlu bir risk algısının geri dönüşüne katkıda bulunabilir.

Shiba Inu fiyatı, 2022 yılında yeni dip seviyeleri yaratma riskiyle karşı karşıya ve 0,00001200 dolara kadar gerileyebilir

Shiba Inu fiyat hareketi şimdi net ve güçlü bir şekilde düşüş gösteriyor. Pazartesi günü, SHIBA’nın İdeal Boğa Ichimoku Breakout için konumlandırılması umudu vardı. Ichimoku girişlerinin çoğunun yükselişini tamamlama eşiği, önceki haftalara göre önemli ölçüde düştü. Ancak boğalar yeni konumlandırmadan yararlanamadı veya isteksizdi.

Shiba Inu grafik

Bunun yerine, boğalar Shiba Inu fiyatının Kijun-Sen’de ve Ichimoku Bulutunun tepesinde 0,00002800 dolar ila 0,00002850 dolar değer alanında reddedildiğini gördü. Cuma günkü kapanış, SHIBA’yı Kasım 2021 tarihinden bu yana içinde bulunduğu düşüş durumuna getiren İdeal Ayı Ichimoku Breakout’u doğruladı. SHIBA, 0,00001200 dolar seviyesinden %161.8 Fibonacci genişlemesine çok kolay ve çok hızlı bir şekilde düşebilir.

Bununla birlikte Ichimoku grafiğindeki düşüş eğilimine rağmen, SHIBA’nın Nokta ve Şekil grafiği, önceki bir giriş fırsatı fikrini tetiklediğinden beri hiçbir değişiklik göstermemeye devam ediyor. Bu girişi yatırımcılar kaçırdıysa hâlâ geçerli olduğu söylenebilir. Piyasaya herhangi bir pozitif risk alma hissi geri dönmeden önce uygun bir giriş fırsatı olmaya devam ediyor.

Shiba Inu için varsayımsal giriş fırsatı, önceki O sütunundan oluşan X’lerin üç kutulu tersine çevrilmesi üzerine oluşmuştu. Bu giriş fırsatı 0,00002800 dolardan hâlâ geçerli.

Ancak Shiba Inu fiyatı 0,000014 dolar veya daha altına düşerse yatırım yapma fırsatı geçersiz olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin