featured

Shiba Inu, Shibarium lansmanı yaklaşırken balinaların ilgi odağı hâline geldi! Fiyat nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, balinaların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Arkham Intelligence platformu tarafından yayınlanan veriler, bir saatten daha kısa bir süre içinde büyük miktarlarda SHIB token’ı taşındığını gösteriyor.

Genel olarak, 553 milyon adet Shiba Inu token’ı taşındı. Neredeyse 200,000 adet SHIB token’ı kullanılamayan cüzdanlara gönderildi, yani yakıldı.

553 milyon SHIB hareket halinde

Bu işlemlerdeki en büyük parça 405 milyon adet Shiba Inu token’ı içeriyor. Bu miktar, hareket ettirilen token’ların yaklaşık üçte ikisidir. 405 milyon adet token, Binance borsasından anonim bir cüzdana taşındı. Bir diğer işlem ise SHIB sözleşmesinden OpenSea NFT pazarındaki bir cüzdana aktarılan 100 milyon adet token’dır.

Arkham takipçisi ayrıca 111,000 adet Shiba Inu’nun Coinbase’den ölü bir cüzdana taşındığını bildirdi.

Shiba Inu

Neler oluyor?

Shibburn tracker, Etherscan tarafından paylaşılan ve son 24 saat içinde 35,342,371 adet SHIB token’ının ölü adreslere gönderildiğini ve bu adreslerden token çekilemeyeceğini gösteren yeni verileri yayınladı.

Bu, otomatik olarak orada kilitlenen token’ların dolaşımdan çıktığı ve piyasada dolaşan arzı azalttığı anlamına gelir. Buradaki en büyük yığın, 35 milyon dolara eşit olan 16,901,258 token’lık işlemdir.

Shibarium’un piyasaya sürülmesine aylar kalmış olabilir. Bu yüzden testnet büyük bir destek görüyor

Son zamanlarda meme coin’in Shytoshi Kusama takma adlı lideri, yaklaşan Shibarium ana ağ sürümü hakkında bazı haberleri paylaştığı bir blog yazısı yayınladı.

Medium’da yer alan habere göre Shiba Inu, SHIB markalı büyük projelerin resmi olarak duyurulacağı ve Kusama’nın AI aracılığıyla bir konuşma yapacağı yıllık Eth Toronto konferansının sponsorları arasında yer alacak.

Kusama ayrıca, Shibarium ana ağının lansmanının büyük olasılıkla orada ayrıntılı olarak tartışılacağını ve lansmanın etkinlikten sonra gerçekleşeceğini söyledi. Puppynet olarak adlandırılan Shibarium test ağı, bu haftanın başlarında toplam işlem sayısında büyük bir artış gördü.

Gözde meme coin, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,000007546 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin