Shıba

SHIB haberleri: Shibarium artık özel modda çalışıyor, işte Layer 2 ağındaki son yenilikler…

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu ekosisteminin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba Inu Layer 2 blockchain ağı Shibarium’un özel moda geçtiğini duyurdu. Kripto topluluğu platformun yeniden halka açılmasını heyecanla beklerken Kusama, sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamak için uygulanan titiz hazırlıklara ışık tutan kısa bir güncelleme paylaştı.

Shibarium güvenliği güçlendirildi!

Kusama tarafından vurgulanan birincil odak noktası, Shibarium’un çerçevesi içinde sağlam güvenlik önlemlerini titizlikle gözden geçirmek ve uygulamak olmuştur. Bu adım, projenin kullanıcıların verilerinden veya gizliliklerinden ödün vermeden güvenle etkileşimde bulunabilecekleri güvenli bir ortam sağlama konusundaki kararlılığının altını çizmektedir.

Ayrıca baş geliştirici, ekibin blok zinciri üzerinde derin testlere başladığını belirtiyor. Bu test aşaması, sistemdeki olası güvenlik açıklarını veya sorunları tespit etmek için kritik önem taşıyor. Ekip, blok zincirini titiz test prosedürlerine tabi tutarak kusursuz bir şekilde çalışmasını ve halka açılmadan önce çeşitli senaryoların üstesinden gelebilmesini sağlıyor.

shiba

Geliştirmeler, özel modda olmasına rağmen aktif ve çalışır durumdadır. Güncelleme, blok zincirinin her zamanki gibi blok üretmeye devam ettiğini doğruluyor. Bu, önemli güvenlik geliştirmeleri ve testlerinden geçerken bile platformun esnekliğini ve istikrarını göstermektedir.

Kusama, zincirin halka yeniden açılmasından önce pazartesi günü ölçeklendirme ve testlerin devam edeceğini belirtti. Bu iş birlikçi çabaya hazırlık olarak baş geliştirici, geliştirme ekibine hak ettikleri bir mola vermelerini tavsiye etti ve önümüzdeki çalışma için yenilenmiş ve enerjik olmanın önemini vurguladı.

Shibarium’un etkileyici ölçeklendirme yetenekleri

Layer 2 ağı ölçeklendirme yolculuğuna ilişkin ikinci güncelleme, sağlam ve sorunsuz bir platform sağlamak için gerçekleştirilen bir dizi stratejik hamleyi ortaya koyuyor. İlk güncellemenin ardından ekip, ölçeklendirme mekanizmalarını iyileştirmek için yorulmadan çalışıyor. Bu doğrultuda daha geniş bir kullanıma sunulmadan önce olası güvenlik açıklarını tespit etmek için çok önemli bir adım olan geçici dâhili testlerden geçirildi.

Güncellemeler aynı zamanda halihazırda gerçekleşmiş olan muazzam ölçeklendirme başarılarına da bir bakış sağlıyor. Blok zinciri teknolojisindeki hünerleriyle tanınan Alchemy ekibi, Shibarium’un operasyonlarını yüzde 1.500 gibi şaşırtıcı bir oranda ölçeklendirmeyi başardı.

Benzer şekilde merkezi olmayan ekip ve doğrulayıcılar da önemli adımlar atarak sunucu altyapısını yüzde 1.500 oranında ölçeklendirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir