SHIB, fiyatının 0,0001 doları kırması için bu kilit direnci aşması gerekiyor
SHIB, fiyatının 0,0001 doları kırması için bu kilit direnci aşması gerekiyor

SHIB, fiyatının 0,0001 doları kırması için bu kilit direnci aşması gerekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu boğaları yakın zamanda yeni bir rekor seviye olan 0,0001 dolara ulaşmayı hedefliyor. SHIB fiyatı, bu hafta şimdiye kadar %110 artışa sahip olduğu için Cuma günkü yükselişin üzerine Cumartesi günü mütevazı kazançlar kaydediyor.

Geçen hafta, Shiba Inu’nun piyasa değeri, en çok işlem gören dijital varlıklar arasında sekiz pozisyonu güvence altına alan rakibi Dogecoin’i geride bıraktı. Kripto araştırma şirketi Into the Block, SHIB’nin dolaşımının %70,52’sinin, bir balinanın %41’ini elinde bulunduran sekiz balina hesabının elinde yoğunlaştığını bildirdi.

Bu yazıyı hazırlarken SHIB/USDT, gün içinde %0,60 artışla 0,0000750$ seviyesinin hemen altında işlem görüyor ve dar bir aralıkta dalgalanıyor.

SHIB fiyat analizi

SHIB boğaları şaka kripto para yatırımcıları için daha fazla alım fırsatı doğurduğuna inandıkları için SHIB fiyatındaki geri çekilmeden yararlanıyor.

Kısa vadeli teknik bir perspektiften bakıldığında SHIB fiyatı, Perşembe günü ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000885 dolardan keskin düzeltmenin ardından ana destekten 0,000578 dolardan, sıçramayı başardı. Bu seviye, 21 Ekim’in en düşük seviyesi 0,00000270$’dan rekor yüksek seviyeye yükselişin %50 Fibonacci Geri Çekilme (Fibo) seviyesidir.

Son iki işlem aralığında SHIB boğaları, aynı yükselişi %61,8 Fibo seviyesini günlük kapanış bazında 0,0000650$’da korumayı başardı ve alıcıların duyarlılığını destekledi. 14 günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım koşullarından kurtularak bir kez daha yukarı bakıyor ve Shiba Inu fiyatındaki potansiyel bir artışa güven katıyor.

Şu anda SHIB fiyatı, %78,6 Fibo seviyesiyle 0,0000752$’da mücadele ediyor ve yüksek seviyeleri yeniden test etmek için bunun üzerinde kabul edilmeyi bekliyor. Rekor seviyelerin üzerinde güçlü bir hareket, 0,0010$ seviyesine doğru yeni bir yükseliş başlatabilir.

Alternatif olarak, yukarıda belirtilen %61,8 Fibo desteği, SHIB fiyatındaki düzeltici düşüşleri sınırlamaya devam edebilir. 0,000578$ olan %50 Fibo seviyesi, aşağı yönlü baskının artması durumunda SHIB ayıları için geçilecek seviye olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin