Ethereum Shapella Güncellemesi

Shapella güncellemesi sonrasında şimdiye kadar 1,37 milyon Ethereum (ETH) çekildi!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber Ethereum Shapella güncellemesi, stakelenen ETH’nin çekilmesine olanak tanıyan bir güncellemedir ve 12 Nisan’da aktif hale getirildi.

On-chain analitik şirketi IntoTheBlock, Shapella güncellemesinin aktif hale getirildiği son 10 gündeki ETH ağındaki gelişmeleri paylaştı. IntoTheBlock’un verilerine göre, şu ana kadar 1,37 milyon ETH çekildi.

Ethereum’un Shapella güncellemesi staking sözleşmesinden çekilmeler bu hafta başlamış, 1,37 milyon ETH çekilmiş ve 650.000 ETH yatırılmıştır, bu da net olarak 720.000 ETH çekildiği anlamına gelmektedir. #Ethereum

Ethereum Shapella güncellemesi

IntoTheBlock ‘a göre (@intotheblock) 22 Nisan 2023
Özellikle, bu tek taraflı bir gelişme değildir, çünkü Shapella güncellemesinden sonra yatırımlar da artmıştır. IntoTheBlock, 650.000 ETH’nin yatırıldığını belirtmektedir. Bu verilere göre, net olarak 720.000 ETH çekildiği görülmektedir.

Raporlara göre, Ethereum Shapella güncellemesinin ardından staking sağlayıcıların payı önemli ölçüde değişmiştir. IntoTheBlock, kurumsal staking sağlayıcıları ve Asya merkezli borsaların beklenmedik bir şekilde staking payının arttığını gözlemlemektedir.

Bu arada, başarılı güncellemenin ardından Ethereum geliştiricileri, yeni bir ACDC toplantısı ile gelecek büyük güncellemeyi planlamaktadır.

Wu Blockchain raporlarına göre, Ethereum geliştiricileri, EIP 4844’ü test etmek için önümüzdeki hafta beşinci devnetlerini başlatmayı planlamaktadırlar. Aynı zamanda, EIP 4788 ve 3175 de gelecek güncellemeye dahil edilebilir.

cyrptonews.net

Ethereum Shapella Yükseltmesini Tamamladı - Türk İnternet

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir